facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delvora Chocolade

Delvora Chocolade

Info

Delvora is een chocolaterie die zijn eigen chocoladeproducten vervaardigt. De combinatie van passie en ambacht, maken Delvora chocolade onweerstaanbaar!



"Delvora produceert zelf en verkoopt haar kwalitatieve chocoladeproducten rechtstreeks aan consumenten en bedrijven. Delvora weet zich te onderscheiden door het vervaardigen van al haar producten met passie en door het gebruik van de beste ingrediënten. Deze passie delen we al meer dan 30 jaar met al onze klanten. Naast een standaard aanbod aan pralines en chocoladerepen, maakt Delvora ook producten op maat van de consument en aangepast aan de seizoenen. Omdat alles in huis en vers vervaardigd wordt, vragen we tijdig uw bestelling door te geven. We wensen u alvast veel genot van onze chocoladeartikelen!"
Adres: Prof. Scharpélaan 25, 3130 Betekom, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016/ 56 97 48
Stad: Betekom
Route: Prof. Scharpélaan 25
Postcode: 3130



op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Stuyven Betekom, Chocolade workshop betekom, Delvora facebook, Chocolatier Aarschot, Chocolade workshop Leuven, Delvora Moederdag, STUYVEN chocolade, Chocolade atelier
Recensies
Artisanaal bereide chocolade in alle vormen en maten.Super lekker. Klein maar gezellig winkeltje. Vriendelijke bediening.
Mooie en heerlijke vegan chocolade te verkrijgen!
Superlekkere artisanale chocolade in alle maten en vormen . De beste in de omstreken met een supervriendelijke bediening !!!
heerlijke chocolade. Zij hebben mij geholpen om mee te doen met 'De Warmste Week', ik heb meer dan 300 gepersonaliseerde tabletten verkocht ! Iedereen vond de chocolade heerlijk ! Dankjewel !
De beste chocolade uit omstreken. Heerlijke pralines, maar ook allerlei andere soorten chocolade. Allemaal artisanaal gemaakt, topkwaliteit, zeer klantvriendelijk. Echt een aanrader!
Lekkere chocolade maar spijtig dat ze nog alles overdadig in plastic verpakken. Bij de cadeaumanden is er altijd veel plastic afval.
Superlekkere chocolade en heel vriendelijke bediening. De beste chocolatier van België en de wijde omtrek. Echt een aanrader voor de chocoladeliefhebber.
Heel vriendelijk personeel. Snelle bediening.Eigen bereide chocolade. Niet al te duur en keuze zat. Betalen kan met bankcontact.
Ja gewoon de lekkerste chocolade van het Hageland
Veel keuze, eigen productie, lekkere chocolade en pralines met verse room.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid