facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deluxe motors

Deluxe motors

Info

DELUXE MOTORS

Bij ons kunt u terecht voor de beste selectie van betrouwbare jonge Tweedehandswagens.
Al ons voertuigen zijn van Belgische afkomst en van eerste eigenaar.



"Bij ons vindt u de beste selectie van jonge, betrouwbare en eersteklas tweedehands voertuigen. Al onze voertuigen zijn origineel van de eerste eigenaar en altijd van Belgische afkomst. Voordat wij een voertuig aanbieden, wordt het gecontroleerd volgens de 80-puntenlijst en ontvangt u een Car Pass en het onderhoudsboekje/historiek van de merkverdeler. Bovendien bieden wij volledige garantie van 12 maanden via een ondertekend waarborgcertificaat bij ontvangst.Bent u op zoek naar uw droomauto? Wij helpen u graag verder."
Adres: Kolderstraat 136, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: 32468413962
Stad: Houthalen
Route: Kolderstraat 136
Postcode: 3530



op zoek naar gerelateerd: DELUXE AUTO, Deluxe motors 2dehands, Bayern Motors, Kolderstraat Houthalen, BMW Garage Houthalen, GK Motors
Recensies
Zeer vriendelijke en professionele mensen!! Super service en zeer behulpzaam!! Niks anders als lof voor deze mensen!! Zeer gunstige prijzen en kwaliteit materiaal. Wij komen als het nodig is zeker terug naar hier en zullen hen ook zeker aanraden aan andere mensen!!
Via onze kennissen zijn wij bij Deluxe Motors terechtgekomen, vanaf de eerste moment hadden wij een betrouwbare gevoel bij Dennis. Een zeer uitgebreide aanbod van Bmws. Voertuigen zijn allemaal in perfecte conditie. Wij zijn zeer gelukkig met onze aankoop!
Een hele vriendelijke verkoper. Hij gaat uit van wederzijds vertrouwen. Is flexibel en neemt alle tijd die nodig is om je te helpen. De communicatie en verkoop verliep heel vlot. Goede kennis van de wagen en ik heb een heel uitgebreide uitleg gekregen. Het voelt als een wagen bij een vriend. Zal de handelaar blijven aanbevelen zoals ik reeds gedaan heb. Topverkoper met topwagens !! You need a BMW ? Adress is Deluxe motors
Dennis is een zeer professioneel handelaar, geen enkel vraag was te veel. Uitgebreide assortiment met alleen maar kwaliteitsvoertuigen. Van a tot z werd alles zoals afgesproken geregeld. Ik raad deze garage iedereen aan. Ik kom zeker terug!
Klantvriendelijkheid was top van begin tot eind! Open en eerlijke gesprekken maakten de bezoeken zeer aangenaam. Enorm tevreden van mijn aankoop! Een echte aanrader!
Deluxe motor is een van de betrouwbare auto handel met goede vertrouwen waar je altijd op kunt rekenen als je hulp nodig heb en de juiste auto wilt kopen zeer vriendelijke mensen! Zeer vetrouwelijke wagens met lange plezier dus ik zou zeker langs gaan als je de juiste auto wilt hebben groetjes
Zeer betrouwbare handelaar, van a tot z alles nagekomen zoals afgesproken, ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. Top Service!!
Vriendelijke verkopers, goede service, auto in prima staat. Geen klachten
Zeer mooie aanbod van wagens, voor ieders wil wel wat. Duidelijke en open communicatie. Zeker een aanrader!
Mijn 3de auto van Deluxe motors, zeer zeer tevreden. Goeie service, vriendelijke gast. Vanaf nu alleen maar van Deluxe Motors.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid