facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delrue 1904

Delrue 1904

Info

Delrue 1904, Bijoutier, Horloger, Joallier, un métier, une passion, un sérieux, une expérience, un savoir-faire pour vous guider dans vos choix.

Geschiedenis

Breitling - Bell &Ross - Baume et Mercier - Hermes - Hamilton - Seven Friday - Dinh Van - Messika - Morgane Bello - Hanna Wallmark

Adres: Rue du Cygne, 3, 7500 Doornik
Telefoonnummer: 069 22 34 55
Stad: Tournai
Route: Rue du Cygne, 3
Postcode: 7500



op zoek naar gerelateerd: Bijouterie Delrue Tournai horaire, Bijouterie Tournai Grand Place, Bijouterie Henrion Tournai, Delrue acier, Dinh van, Messika, histoire d'or, Bijouterie Belgique
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Preciovs Preciovs 273 meter Vertaald door Google Veel producten beschikbaar tegen goede prijzen, zeer snelle verz...
Bijouterie Caink Bijouterie Caink 273 meter Vertaald door Google Niets meer Origineel Sans plus
YCONE YCONE 424 meter Vertaald door Google Geweldig welkom en we vinden altijd iets kleins of een geweldig ...
Veritas Tournai Veritas Tournai 1 km Suivez l'actualité de votre magasin Veritas au Shopping les Bastions à Tournai.
Pandora Pandora 2 km Vertaald door Google Laten we de zelfstandigen helpen Origineel Aidons les indépend...
Jade et moi Jade et moi 2 km Zeer mooie winkel. Mooie dingen! En zulke fijne mensen, die je goed adviseren ik raa...
Kaolin Kaolin 4 km Création et vente de bijoux faits à la main. Création d'exemplaires uniques ou en pet...
Recensies
Ik had mijn horloge laten repareren bij deze handelaar. Na vele maanden en vele bezoeken vaak buiten wachten. Het was altijd hetzelfde. Je horloge is volgende week klaar. Ik heb mijn horloge nooit meer teruggezien, zelfs niet nadat ik had geëist dat ik het ongerepareerd terugstuurde. Vluchten.
Catastrofaal! Horloge is in februari afgeleverd, onmogelijk om ze aan de telefoon te krijgen gedwongen om daarheen te gaan, elke keer is het ''volgende week... Kortom, ik nam mijn horloge terug in augustus niet gedaan... Geweldig.
Andere juweliers in de omgeving zijn veel professioneler en vriendelijker... service 0, en menselijke relaties 0!!! Geen professionaliteit! Ik heb 3 jaar geleden sieraden gedeponeerd voor reparatie. Ik woon 60 km A/R van hun winkel. Na 6 keer klaar te zijn, is het nog steeds niet gedaan. Ik geef het op! Ik miste het kerstcadeau, verhuisde terug voor de verjaardag van mijn dochter, haar 18e verjaardag. Nog steeds gemist. Ze zijn onmogelijk te bereiken, per telefoon of e-mail, kom terug in de jaren 80... Ze antwoorden dat we 15 uur per dag werken! Ik beantwoord ze ook! En spottend antwoordt meneer Delerue me wat doe je hier dan? Ik had net 40 minuten gereden en 40 minuten buiten hun deur gewacht... want we komen maar één voor één binnen…. Geen voordeel om daarheen te gaan.
Goede ontvangst, goed contact. Helaas, zoals blijkbaar verschillende andere mensen, werd mijn horloge na verificatie niet gerepareerd door de fabrikant zoals beloofd. De "reparatie" van het huis duurde maar een paar uur... Het zou beter zijn geweest, zowel voor uw bedrijf als voor het mijne, om het werk af te wijzen... Ik begrijp het niet...
Professioneel ++ Dienst na verkoop +++ Ik raad aan ! Deze dag voeg ik een ster toe !! Een nekketting reparatie gratis gedaan in de jaren 30 en met een gemaskerde glimlach !! Het zou me 20 tot 30 € hebben gekost in een juwelierszaak. Lokale professional aan de Top!! Het is absoluut noodzakelijk om dit soort buurtzaken te steunen waar kwaliteit rijmt met eerlijkheid!! 2022/07 Weer een kleine reparatie met receptie aan de Top
Ik raad ten zeerste aan om de baas te trainen in menselijke relaties, handel en verkoop. of hij was een acteur in 'Flight Over the Cuckoo's Nest'. sorry maar vermijd.
Jammer dat hij alle mensen in dezelfde zak stopt
Zeer teleurgesteld over dit etablissement! Ik had mijn horloge achtergelaten voor reparatie. Bij elk telefoontje hetzelfde antwoord: volgende week is het klaar! Uiteindelijk, een maand later, zijn er geen reparaties gestart. Dus besloot ik mijn horloge af te geven bij een serieuzere horlogemaker.
Rode hand moet een deelnemer zijn die niet kan concurreren, het kan niet anders. Ik heb niets te verwijten, bij elk van mijn bezoeken heb ik altijd een warm welkom gehad, zelfs voor het eenvoudig vervangen van de batterij, ik ben het volledig eens met de heer Lepoivre.
De beste juwelierszaak van Doornik met een grote keuze in de etalage. Al jaren altijd onthaald met de glimlach en professionaliteit van de familie Delrue!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid