facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delphine Steelandt

Delphine Steelandt

Info

Delphine Steelandt is sportinstructrice en voedingsdeskundige. Ze ontwikkelde het programma 100 Days Of Dedication, dat de ultieme balans vindt in gezonde voeding, veilig en uitdagend sporten en bewegen en het creëren van de juiste mindset.



"VIP-FIT is een dynamische sportclub, opgericht en bestuurd door een gedreven familie ondersteund door Internationaal opgeleide trainers van een hoog niveau die je ontvangen en begeleiden met het grootste enthousiasme.Deze club heeft een enorme reputatie wat groepslessen betreft en wordt gekenmerkt door een warme en familiale sfeer."
Adres: Torhoutsebaan 109/B, 8470 Gistel
Stad: Gistel
Route: Torhoutsebaan 109/B
Postcode: 8470



op zoek naar gerelateerd: Delphine Steelandt recepten, Delphine Steelandt leeftijd, Delphine Steelandt workout
Recensies
Top fitness, vriendelijk en altijd hulpzaam. Uitstekende uitleg bij de eerste dag. Groepslessen te reserveren. Een goeie dynamische sfeer. Beetje duurder dan een massafitness? Klopt maar de kwaliteit en service en alles wat ik al vermeld heb betaal ik graag dit extraatje erbij! Doe zo voort vip fit!!
Voor een gezonde levensstijl en positiviteit moet je hier zijn
Topteam met passie en kennis. Persoonlijke benadering staan ze voor. Top programma's en lessen met heel veel variatie. Deuggdoend voor lichaam en geest!
Beste fitness in zeeeeer wijde omtrek. Toptrainers met veel kennis van zaken, supertoffe, gevarieerde groepslessen. Ook het ander clienteel is zeer aangenaam. Niet twijfelen!
De prijzen zijn wel wat verwarrend, goedkoper om maandelijks te betalen altijd opzegbaar dan driemaandelijks te betalen ook altijd opzegbaar.
Familiale sfeer en zeer goede begeleiding
Top service door top mensen Top ervaring
De motivatie en energie druipt er hier vanaf. Zoiets werkt aanstekelijk wat ideaal is voor een fitness
Super lessen, toffe sfeer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid