facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delmotte Leathercraft

Delmotte Leathercraft

Geschiedenis

Handgemaakte Lederwaren.



"Lederwaren op maat door een officieel erkend ambachtsman. Ik maak jouw broeksriemen, handtassen, portefeilles en andere lederwaren op maat. Personaliseer jouw handtas, broeksriem, portefeille of andere lederwaren."
Adres: Lange Molenstraat, 9280 Lebbeke
Telefoonnummer: +32485506462
Stad: Lebbeke
Route: Lange Molenstraat
Postcode: 9280


Recensies
Ik ben nog steeds zeer tevreden over mijn handtas met bijpassend etui van Delmotte Leathercraft. Ik heb ze intussen al enkele jaren en ze is al héél veel gebruikt geweest. Ze heeft dan ook alles wat ik graag gecombineerd zie in een handtas. De goede staat waarin ze nog steeds verkeert, maakt duidelijk dat ze gemaakt is met absoluut vakmanschap en kwaliteitsvol materiaal. Zo'n klassewerk vond ik toch wel een review waard!
Heel creatief en steeds bereid om op maat van jouw individuele behoeften een voorstel uit te werken. Hij werkt ook alleen met heel kwaliteitsvol materiaal. Dat heb ik zelf kunnen ondervinden. Zelfs na 2 jaar intensief gebruik blijft mijn handtas mooi en ziet ze er nog altijd als nieuw uit! Zoek je iets unieks in leder ... ik ben er zeker van dat je het bij Delmotte Leathercraft zult vinden!
Een zeer vriendelijke gast die zeer vindingrijk is. Ik heb bij hem twee 'pouches' uit leer laten maken voor mijn cosplay en hij heeft dat ongelooflijk goed en snel gedaan! Hij is ook zeer communicatief met de klant wat ik zeer positief vind. Zeer content!
Leuke samenwerking met uitstekende kwaliteit
Iemand die zo professioneel en klantvriendelijk werkt vind je zelden. Ik was niet de gemakkelijkste klant en toch heeft Glenn er alles voor gedaan om mijn bestelling tot een perfect resultaat te brengen. Zeer tevreden en zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Delmotte Leathercraft met het openbaar vervoer


Lebbeke Pollepelstraat 270 meter
320
Lebbeke Kouterbaan 390 meter
91
92
Lebbeke Kouterbaan 390 meter
320
Lebbeke Ocmw Rustoord 390 meter
320
Lebbeke Kouterbaan 400 meter
91
92

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid