facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dellebron

Dellebron

Info

Dellebron is een woonzorgcampus in een groene omgeving met wijds zicht op de achterliggende weiden en boomgaarden op wandelafstand van de dorpskern.

Geschiedenis

Dellebron is een uitgestrekte woonzorgcampus in een groene omgeving met wijds zicht op de achterliggende weiden en boomgaarden , op wandelafstand van de dorpskern van Kortenaken.

Onze woonzorgcampus biedt een waaier aan opvangmogelijkheden voor zowel actieve als zorgbehoevende senioren. De verscheidene woon– en zorgvormen kunnen naadloos op elkaar aansluiten en verzekeren u van een zorgeloze oude dag waarin u centraal staat.

Wij beschikken over 103 kamers voor permanent verblijf in ons woonzorgcentrum, waarvan 5 kamers voor echtparen. Er zijn meerdere types kamers van "Comfort" tot "Superior". Er zijn ook 3 kamers voor kortverblijf.

De woonzorgcampus bevindt zich op een terrein van 0.6 ha met ruime parkeergelegenheid en veel groene zones. Op alle verdiepingen zijn er leefruimtes en ruime terrassen. Daarnaast heb je de gezellige cafetaria met eigen terras. Alles werd ingericht met kwalitatief en stijlvol meubilair en geeft een warme, huiselijke sfeer.

Adres: Mounstraat 21, 3470 Kortenaken
Telefoonnummer: +32 (0)11 88 89 00
Stad: Kortenaken
Route: Mounstraat 21
Postcode: 3470



op zoek naar gerelateerd: Vacatures Dellebron Kortenaken, Rusthuis de Dellebron Kortenaken, Dellebron Facebook
Recensies
Een tweede thuis voor de ouderen. De bewoners worden goed verzorgt, de maaltijden zijn steeds verzorgd en zeer lekker. Het verzorgend personeel werkt in een hecht team samen en zijn goed op mekaar ingespeelt. Zeer aangename ervaringen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid