facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delizia

Delizia

Info

restaurant



"Cuisine traditionnelle italienne et française.Pas de Pizza !Glaces maison !Terrasse et locaux accessibles PMR sauf toilettes !"
Adres: Rue Emile Wauters 160, 1020 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: 024785469
Stad: Brussels
Route: Rue Emile Wauters 160
Postcode: 1020



op zoek naar gerelateerd: Delizia restaurant brussel
Recensies
Heel aangename ervaring gehad! De bediening en uitbaters zijn er echt top! Zo lief en vriendelijk en heel gastvrij. Ze laten je echt goed voelen en op je gemak. Het eten was er ook heel lekker! Traditioneel Italiaanse keuken. Wij hebben ervan genoten en komen zeker nog eens terug!
Italiaanse gastvrijheid, lekkere koffie en ijsjes gegeten op een gezellig terras. Op 200m van het Atomium wandelen naar het restaurant loont de moeite. We komen daar zeker nog eens terug.
Een erg gezellig restaurantje vlak bij het mooie atomium. Enorm vriendelijke uitbaters en vers huisbereid eten. Je voelt je hier echt welkom, en het is gewoonweg genieten. Zeker een aanrader
Lekker gegeten voor een schappelijke prijs. Zeer vriendelijke bazin Maria en personeel, die je onmiddellijk doen thuis voelen.
De Vrienden Van BROSELLA voelen zich al jaren thuis in het restaurant DELIZIA. Maria is een warme mama, die je altijd met open armen en een grote glimlach ontvangt en lekkere huiselijke kost klaar maakt. DELIZIA ligt niet ver van het Brosella Bureau en ook dicht bij het Groentheater, waar BROSELLA al sinds 1977 haar Folk & Jazz festival organiseert. Als je er eens gaat eten, doe haar dan de groeten van RIEke van BROSELLA.
Vriendelijke mensen. Frans of intaliaans praten is de boodschap
Te lekker voor woorden, superhartelijk en warm onthaal!! Mijn complimenten aan la mama italienne!!
Heel lekker gegeten!! Verse pasta. Vriendelijke bediening.
Een gezellig, authentiek plaatsje. Vriendelijke mensen en lekker...
Lekker authentiek Italiaans restaurant, mooi terras
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Delizia.

Brussels abruzzo-restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Emile Wauters 160 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Delizia adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Delizia. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Delizia delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Cantina 17 La Cantina 17 4 km Supper vriendelijke mensen die er werken, En overheerlijk gegeten. We zijn ook heel s...
A Casamia A Casamia 4 km Zeer lekker en zeer goed onthaal. Je komt niet met honger buiten!
Artipasta Artipasta 5 km Het buffet is duur, het eten is koud en het is blijkbaar niet à volonté want voor een...
Dal Padrino Dal Padrino 6 km Lunchmenu was alweer een voltreffer. Voor 23€ kregen we een smaakvolle pasta all'amat...
OGGI PASTA OGGI PASTA 7 km Vertaald door Google Leuk klein restaurant Origineel Petit resto sympa
Il Carpaccio Il Carpaccio 10 km Niet echt een aanrader voor de gewone man. Bij het binnen komen werdt ik al uitgelage...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid