facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delirium Café

Delirium Café
Bar met meer dan 2000 soorten bier, brouwerijmemorabilia en live muziek op donderdagavond.
Adres: Getrouwheidsgang 4, 1000 Brussel, België
Telefoonnummer: 02 514 44 34
Staat: Brussel
Stad: Brussel
Route: Getrouwheidsgang
Huisnummer: 4
Postcode: 1000


Openingstijden

maandag: 11:00–03:00
dinsdag: 11:00–03:00
woensdag: 11:00–03:00
donderdag: 11:00–03:00
vrijdag: 11:00–04:00
zaterdag: 11:00–04:00
zondag: 11:00–02:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Piola Libri Piola Libri 2 km In feite een combinatie van cultuurhuis - boekhandel - eethuis. Meestal keuze uit een...
L'Amère à Boire L'Amère à Boire 7 km Fijne sfeer en een groot aanbod bieren...
Recensies
Tegenover Jeanneke Pis is het café te vinden. Voelt een beetje studentenkoos aan, maar is wel een gezellig plekje! Veel aanbod van bieren en de medewerkers zijn vriendelijk. Je wordt wel meerder malen gewaarschuwd om goed om je spullen te letten wegens zakkenrollers.
Heerlijk relaxen met het beste van België, bier. Hier krijg je een enorme keuze, daar zit altijd een favoriet bij. Ik heb gekozen voor de Delirium Noël, een krachtig biertje zeg maar bier met een zoete smaak.
Gezellig cafe om dit ook eens te bezoeken vele kleurrijke bedien-borden gezien aan het plafond in een smal steegje daar is ook achterin in het steegje Jeanneke Pis is een standbeeld in het centrum van Brussel van een meisje dat aan het plassen kun je gelijk ook een paar mooie foto's van maken is een aanrader! En dat terwijl het een heel leuk cafe is! Zeer uitgebreide bierkaart, de hamburger die we hadden gegeten was ook goed.
Voor de specialbier liefhebbers een geweldig cafe. Mooie speciaalbieren van de tap, stuk of 40? Veel van Huyghe brouwerij ook uiteraard. Enorm veel plek om te zitten op verschillende plekken en verschillende soorten zitjes, ook tussen de brouwketels. Lekker muziekje op de achtergrond. Veel toeristen ook wel maar die moet je gewoon negeren.
Gezellig biertjes drinken met veel verschillende mensen. Uit alle windstreken van de wereld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid