facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delhez Chauffage Sanitaires

Delhez Chauffage Sanitaires

Info

Bienvenue sur la page de Fred Delhez, plombier-chauffagiste à Limal/Wavre. Installe, dépanne, répare, remplace vos équipements de chauffage et sanitaires.

Geschiedenis

Delhez Chauffage – Sanitaires assure l'installation, l'entretien, la réparation de :

- éviers, toilettes, salles de bain ;
- chauffage central, radiateurs ;
- chauffe-eau, boiler ;
- arrivées et évacuations d'eau ;
- ventilation.

Spécialisation en cours pour les chaudières au mazout et au gaz.

Appelez-nous au 0479 85 24 14 pour un dépannage, un devis ou un renseignement.

Fred Delhez, plombier‐chauffagiste

Adres: Rue Charles Jaumotte 40, 1300 Limal, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0479 85 24 14
Stad: Limal
Route: Rue Charles Jaumotte 40
Postcode: 1300



op zoek naar gerelateerd: Chauffagiste Limal, Plombier Limal, Plombier Wavre
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Edouard Répare Edouard Répare 305 meter een ramp. stapt op het dak, ziet een probleem en vertelt je dan dat hij niet op het d...
Heating Concept sprl Heating Concept sprl 2 km Ik heb gebeld en gemaild om een ​​afspraak te maken en nooit antwoord gekregen.
Recensies
De heer Delhez begreep de opdracht voor onze badkamer en voerde de klus vanaf nul perfect uit met een fijne afwerking. De bediening was zeer professioneel en correct. Hij legde elke stap van het werk uit, waardoor het voor ons heel gemakkelijk was om het proces te begrijpen. Kwaliteit/prijsverhouding is zeker te noemen en ik zal het ten zeerste aanbevelen. Hij sprak Engels wat erg handig voor ons was. Bedankt.
Ik deed beroep op Delhez Heating voor de “dringende” vervanging van een wandketel. Vakkundig advies, snelle tussenkomst en binnen de aangekondigde termijnen. Net werk, voor een schappelijke prijs. Een echte vakmanService: Sanitairinstallatie
Zeer snelle en effectieve interventies vooral als onze ketel het begeeft bij invallende kou ;-. Meneer Delhez is beschikbaar en het contact verloopt heel goed. Niets om over te klagen, raad ik zonder aarzeling aan.
We hebben een offerte opgevraagd en een afspraak gemaakt voor cv-ketel onderhoud. Hij kwam niet opdagen op de afspraak en ook geen offerte.
De heer Delhez is zeer professioneel. Hij werkt snel, zorgvuldig en is een goed mens. Adviseren!
We hebben een week zonder verwarming gezeten. Kerstweek....meneer Delhez niet kennende was ik nogal achterdochtig. En toch....het is mij zelden gegeven om iemand als meneer Delhez te ontmoeten. Vanaf het begin van zijn interventie tot het einde van deze, bleef hij zoeken naar een oplossing om ons een beetje warmte te geven. Mijnheer Delhez, dank u, dank u, duizendmaal dank. Je bent een mooi mens, bovendien ben je niet omkoopbaar. Je zou zelfs kunnen denken dat JIJ het leuk vindt om anderen te helpen, zonder financieel belang....Ik zal nooit aarzelen om je aan te bevelen. De heer CHARLIER de Dionvalmont.
Ik doe al een tijdje een beroep op hem voor het onderhoud van verschillende gas- en stookolieketels, altijd met evenveel tevredenheid voor de snelle en efficiënte service, goed advies en schappelijke prijzen. Ik raad het ten sterkste aan !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid