facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delhaize Wilrijk

Adres: Boomsesteenweg 176, 2610 Wilrijk
Telefoonnummer: 03 825 10 55
Stad: Wilrijk
Route: Boomsesteenweg 176
Postcode: 2610



op zoek naar gerelateerd: Delhaize Wilrijk staking, Openingsuren Delhaize Boom, Openingsuren Delhaize Reet, Openingsuren Delhaize Schelle, Delhaize Hoboken, Carrefour Wilrijk, Delhaize Fruithoflaan, Delhaize Berchem
Recensies
Beetje omslachtige winkel, de indeling van de winkel is wel best ok. Maar om je karretjes te ontsmetten, 2 man aan de veel te kleine ingang om iedereen te controleren. Ze zouden die beter aan het werk zetten en zorgen dat alles al ontsmet is ipv mensen te laten sukkelen.
Tussen stinkende wagens wachten op mijn vriendin
Het ouder personeel zou wat klantvriendelijk mogen zijn. Ze snauwen je met plezier af. De jongere medewerkers zijn steeds heel vriendelijk.
Groot en ze zijn er aant uitbreiden winkel plus parking
Onduidelijke ingang parking, wel een grote parking. Grote winkel met veel aanbod, en er wordt controle gedaan hoeveel mensen er in de winkel zijn. Weinig personeel maar wel vriendelijk.
Lang geleden dat ik nog geweest ben. Winkel is mooi veranderd.
Mooie presentatie in de winkel, groot aanbod, hygiënisch goed georganiseerd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid