facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delhaize St Lenaarts

Delhaize St Lenaarts
"Supermarkt met kruidenierswaren, zuivelproducten, biologische producten, fruit en groenten, bakkerijproducten, zuivelproducten en non-foodproducten."
Adres: Heiken 36, 2960 Sint-Lenaarts, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 033134784
Stad: Sint-Lenaarts
Route: Heiken 36
Postcode: 2960


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: delhaize st lenaarts sint-lenaarts, delhaize wuustwezel, delhaize sint job, delhaize oostmalle, delhaize sint job openingsuren, delhaize hoogstraten, delhaize brecht, delhaize merksplas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Tiny Bakkerij Tiny 1 km Zeer vriendelijk en geduldig werden wij behandeld nadat onze pinpassen niet werkten. ...
Recensies
Winkel valt mee, personeel ook vriendelijk. MAAR : het kassasysteem is één grote ramp!! Kortingen worden "vergeten" of niet ingescand, prijzen die je betaalt zijn duurder dan die in 't rek aangegeven, kortingsbonnen worden niet in rekening gebracht, bon voor extra punten wordt niet meegerekend... en de rij van oplichterij is onuitputtelijk. Niet één keer een kleine vergetelheid, maar systematisch wordt de klant hier in de zak gezet.
Vriendelijk personeel, mooie overzichtelijke winkel
Groot aanbod, zeer goede service
Zeer goede winkel en proper rolstoel vriendelijk en zeer behulpzaam en vriendelijk
Je vindt er wat je nodig hebt en vooral de selfscan is handig. Vriendelijk personeel.
Lang aanschuiven voor contant&kaart betaling.. slechts 1 kassa open. Moet tegenwoordig allemaal met scanning gaan
Ik vraag achter noedels aan persoon die in de rayon van tampons stond uit te laden. Kijkt me lelijk aan en stuurt me naar de diepvriezers. Kom daar aan waar een ander arrogante blik kreeg van collega, stuurt ze me naar de wereldkeuken. Moest nog vragen 'waar?'. Geeft ze me tegengoesting een antwoordt. Zeer onvriendelijk personeel!!! En dat voor de delhaize. Normaliter beste personeel en rustgevend gevoel van winkelen. Nu totaal niet. Enkel aan de kassa, een jonge vrouw, zij was wel vriendelijk.
Gisteren is mijne neus er weeral afgebeten door het personeel! Letterlijk is er gezegt tegen mij wij willen enkel dat mensen nog betalen met kaarten pardon? Cash geld is een wettelijk betaalmiddel! Enfin wat verder is een carrefour open gegaan en ik ga daar nu naartoe heel vriendelijk personeel en je mag zowel kaart als cash betalen plus minder vervallen produkten in delhaize is heel veel grief heel kort op datum en de benecol was zelfs al vervallen! Mij zien ze der ni mer!
Delhaize Sint-Lenaarts is een Delhaize zoals elk ander. De winkel bevat het volledige assortiment van de andere winkels, en heeft sinds kort ook een self-scam kiosk. Zo kan je sociale interacties en tijd besparen, om snel weer naar huis te gaan.
Zeer leuke winkel. Ook leuk dat er kassa’s zijn waar je enkel met bankcontact kan betalen. wel een vraag: soms mag je met 2 personen binnen, maar soms zoals vandaag mag er maar 1 persoon van het gezin binnen. Dat is niet helemaal duidelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid