facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delhaize Molière

"Supermarché proposant articles d'épicerie, crèmerie, boucherie, poissonnerie, boulangerie, fruits et légumes, produits BIO, produits belges et locaux, produits non alimentaire, etc. Retrouvez également une large gamme de produits Delhaize à petits prix."
Adres: Chaussée De Waterloo 569, 1050 Elsene
Telefoonnummer: +3223473919
Stad: Ixelles
Route: Chaussée De Waterloo 569
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: delhaize elsene, strokar inside, delhaize waterloosesteenweg elsene, oude delhaize elsene, delhaize elsene graffiti, delhaize moliere street art, delhaize elsene street art, strokar inside brussel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Petite Suisse La Petite Suisse 2 km Vertaald door Google Nooit geweest !!!! Origineel Jamais été !!!!
Presse d'Or Presse d'Or 2 km Vertaald door Google Een geweldige keuze voor zo'n kleine winkel. De dame die er werk...
Galerie Toison d'Or Galerie Toison d'Or 2 km Galerie die nog niet veel te lijden heeft van Corona. Maar het was er uitzonderlijk r...
Recensies
Deze Delhaize in de buurt is ideaal voor voetgangers, zoals ik. Je brengt best niet teveel leeggoed mee want als de machine weer in panne is zoals gisteren, sturen ze je wandelen met je zware tas. De winkel gaat de afgelopen jaren fel achteruit: lege rekken, al maanden kan ik mijn boodschappenlijstje met basisproducten niet vervolledigen en moet ik dus 2x per weekend komen. Ik vind dit ergerlijk. Voor zij die menselijk contact niet schuwen, het komt met een prijs; aan de kassa moet je meestal lang wachten. Hoog tijd om een andere supermarkt uit te proberen.
Niemand spreekt een woord Nederlands. Vaak vervallen producten. Constant gebrek aan voorraad, heel veel ontbrekende producten. Onbeleefd personeel. Je kan er nooit door met jouw winkelkar als het een beetje druk is want het staat overal vol met karren en paletten om de rekken te vullen, maar het personeel dat rekken moet vullen houdt zich meer bezig met klagen en roddelen over de directie dan hun werk te doen.
Gister stond ik plots voor gesloten deuren. Spontane staking. Sluit dan misschien de winkelven garage helemaal af ipv de mensen tot boven te laten komen.
Goede wifi, slechte gsm ontvangst goede winkel, dikwijls promoties uitverkocht, proper
Prachtige grote winkel met ruim assortiment en gratis parkeergarage uitrijkaart wisselen bij kassa. Ook voldoende lactosevrije producten.
Zeer nieuw, proper, goed personeel en goede muziek die tijdens het shoppen wordt afgespeeld. Je vindt er aaallles het is dus een must.
Perfecte winkel.
Mooie nieuwe winkel, vriendelijk personeel en alles het Nederlands is ook goed aanwezig. Proficiat !
Goeie winkel met leuke sfeer en weinig fille aan de kassa’s
Moderne winkel, alles op voorraad en vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid