facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delhaize

Delhaize
"Supermarkt met kruidenierswaren, zuivel, slager, visboer, bakkerij, groenten en fruit, biologische producten, Belgische en lokale producten, non-food producten, enz. Vind ook een ruim assortiment Delhaize producten tegen lage prijzen."
Adres: Vilvoordsesteenweg 299 , Grimbergen 1850, BE
Telefoonnummer: 02 251 74 21
Stad: Grimbergen
Route: Vilvoordsesteenweg 299
Postcode: 1850


Openingstijden

Maandag: 08:00-20:00
Dinsdag: 08:00-20:00
Woensdag: 08:00-20:00
Donderdag: 08:00-20:00
Vrijdag: 08:00-21:00
Zaterdag: 08:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: delhaize spaaractie, delhaize online, delhaize wiki, delhaize antwerpen, delhaize groep, delhaize hoofdkantoor, delhaize openingsuren, delhaize gent
Recensies
Voldoende parkeergelegenheid, zeker langs de kant van Di. Bushalte van Vilvoorde of Grimbergen in de buurt. Self scan mogelijk. Leuke promo's. Personeel doet zijn best!
Al groenten die ik vandaag wou kopen waren rot en slap. Kerstomaatjes gekocht die er ok uitzagen , bleek er bij thuiskomst toch schimmel op te zitten
Snap niet dat het altijd in deze winkel is dat de rekken nooit helemaal aangevuld worden. Op dezelfde dag naar een ander filiaal gaan, en daar wel alles terugvinden. Hoe kan dit?
Perfect, veel keuze in alles en alles goede kwaliteit. Nu rond eindejaar veel specialletjes. En zoveel lekkere bekoringen en groot assortiment vers brood alle dagen en, en... nog zoveel meer.
Heel grote parking en je kan langs achter ook uitrijden en dan ben je direct in de kleine molenwijk.
het adres van kwaliteit voor mij, behulpzaamheid van het personeel
Ótimo supermercado, funcionários atenciosos, simpáticos. Loja toda completa! Pois loja Delhaize Mutsaard a cada semana esta incompleta e só piorando... Faltando muitos produtos... Temos que sair de Mutsaard para fazer compras loja mais próximas Grimbergen ou Jette.
eens te meer weer een campagne van Delhaize waarin de onverschilligheid voor de klant van afdruipt : veel barnumreclame inclusief onheus gebruik van je persoonlijke data onder de mom van "klanteninformatie", veel heisa, en slogans, maar als puntje bij paaltje komt dan kunnen ze hun verplichting niet nakomen. nu weer de summer box : zegelkaart inwisselen tot 6 juni. vandaag 4 juni aangeboden en lakoniek de laan uitgestuurd : voorraad op.. nieuwe voorraad morgen of overmorgen. wanneer gaat het eens tot het Management doordringen dat ook delhaize verplichtingen heeft . Met hun kaartensysteem weten ze tot in detail wie, wat, wanneer en voor hoeveel koopt : dan kan het toch niet moeilijk zijn om in te schatten hoeveel mensen op de campagne zullen inspelen en een voldoende voorraad voorzien in elk filiaal. Misrekening ? productie- of bevoorradingsprobleem ?.... NEEN dit is de 4de keer op enkele maanden tijd dat ik iets dergelijks ervaar . Maar het is makkelijker en economisch interessanter om de klant eens te doen terugkomen om zijn " prijsje" op te halen . Ach ja, er zijn ergere dingen in de wereld dan dat .... maar misschien toch niet : dit kan enkel omdat we elke dag Schaapachtiger worden . Delhaize Grimbergen respect voor zijn klanten ... neen hoor !
Als ik iets speciaals moet hebben dan vind ik het in deze winkel.
Goede supermarkt met lekkere verse broodjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid