facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delhaize

"Buurtwinkel elke dag open, ook op zon- en feestdagen. Ontdek ons assortiment verse producten, slagerij, bakkerij, groenten en fruit, biologische producten, kruidenierswaren, Belgische en lokale producten. Vind ook een ruim assortiment Delhaize producten tegen lage prijzen."
Adres: Floris Primsstraat 4 , Grobbendonk 2280, BE
Telefoonnummer: 014 51 87 83
Stad: Grobbendonk
Route: Floris Primsstraat 4
Postcode: 2280



op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Delhaize Herenthout, Openingsuren OKay Grobbendonk, Delhaize Openingsuren, Delhaize Herentals, Lidl Grobbendonk openingsuren, Carrefour Grobbendonk
Recensies
Beste. Zeer koude winkel bijna niet mogelijk om te winkelen. Buiten is het zelfs warmer dan binne, ik vind het heel erg voor de personeel die daar werkt!!! En ook minder en minder klanten te zien in de winkel ik zou denken dat de reden daar aan ligt! Spijtig maar ik ga wel liever in een andere winkel winkelen!
Sinds de vorige geranten is er één en ander veranderd. Zo is er altijd wel iets wat niet beschikbaar is. Tegenwoordig gaan we naar Okay om het onbeschikbare te halen. De temperatuur in de winkel, doe maar een goede winterjas aan. Kom we gaan binnen, daar is 't warm, is hier niet van toepassing. Eerder andersom. Werk maar bij zo'n temperaturen vakbond?. Zonnepanelen op het dak is ook een manier om winst te maken natuurlijk.
Ik ben hier jaren heel tevreden komen winkelen. Echter de laatste maanden, sinds de nieuwe eigenaar ?, is het er altijd ijskoud in de zaak. Ik kom verkleumd van de kou terug buiten. Zelfs de mensen aan de kassa dragen sjaals, fleece vesten, thermisch ondergoed en geitenwollen sokken. Bovendien staat de vervelende muziek loeihard. Kortom, geen pretje om lang in de winkel te vertoeven. Verder is het aanbod aan producten nogal povertjes, met hier en daar lege rekken. Omdat het personeel altijd vriendelijk is geef ik toch nog twee sterren. Maar ik denk er wel over na, om in de toekomst, mijn wekelijkse boodschappen ergens anders te gaan halen. Gepost op 15/01/2023
Winkel met veel kwaliteitsproducten. Fijne vleeswaren en verstoog. Vers fruit en groenten zijn top! Veel keuze lekkere wijntjes.
Vriendelijk personeel, mooi vernieuwd. Prijzen ietsje hoger, maar het aanbod ook. Kwaliteit van vers groenten en fruit mag ietsje beter om het een 5 sterrenzaak te maken.
Zeer ijskoude winkel. Om ziek te worden. Ook bijna geen klanten te bespeuren. Waren zsm weg vd koude. Erg voor personeel die zo moeten werken.
Gisteren inkopen gedaan voor oudjaar... De helft van mijn ingrediëntenlijst hadden ze niet en voor verschillende andere producten stond de prijs niet of verkeerd aangegeven. Enkele weken geleden bestelden we er een gevulde kalkoen voor 12 personen, ik zou ze gisteren afhalen, hadden ze een gewone kalkoen klaargezet zonder vulling! Ze zouden dan deze voormiddag de slager laten bellen zodat hij de juiste vulling zou maken maar geen telefoon ontvangen. Onprofessionaliteit ten top! Anderzijds hebben ze het wel opgelost door het de dag nadien klaar te hebben en het personeel is altijd wel hulpvaardig. Ook zijn er altijd problemen met de leeggoed-automaat, die staat niet zoals overal in de winkel, maar helemaal op de uiterste hoek van de parking en de band zit vaak vol. Er staat geen bel bij dus dan moet je door weer en wind met je volle kar leeggoed terug heel de parking over wat je eerst al moest doen om de winkelkar te halen, naar auto, uitladen, in de winkel met je leeggoed iemand zoeken, wachten, terug naar de leeggoed-automaat heel de parking over en weer wachten. Daarna kom je in de winkel om vast te stellen dat er geen nieuwe bakken water meer zijn. Elke keer zeg je dat en denk je, volgende keer beter, maar dit is al jaren... Elke keer opnieuw.
Grote keuze, verse producten, aangenaam winkelen.
Grote parking en goede berijdbaar winkel
Prijzen onder het product in de schappen komen niet overeen dan wat op kassa ticket staat. Had prijzen opgeschreven van al mijn producten en aan kassa moest ik 5 € meer betalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid