facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delhaize Humbeek

"Bij CoMarkt Humbeek ligt de focus op een ruim aanbod dagverse producten. We zitten niet stil en gaan voor jou voortdurend op zoek naar meer en beter."
Adres: Kerkstraat 132, 1851 Humbeek, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02 269 21 85
Stad: Humbeek
Route: Kerkstraat 132
Postcode: 1851


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 07:00 - 20:00
Zondag: 07:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: CoMarkt Humbeek, CoMarkt Humbeek openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delhaize Humbeek Delhaize Humbeek 13 meter Maandag 12:00 - 20:00 Dinsdag 08:00 - 20:00 Woensdag 08:00 - 20:00 Dond...
Mamamina Mamamina 572 meter Webshop in tweedehands en vintage spullen
IMU and Co srl IMU and Co srl 2 km Isa Make Up Webshop : Vente en ligne de produit et matériel maquillage permanent, mic...
Recensies
Zalige mooie en propere winkel, aangenaam om hier boodschappen te doen,leuke promoties,vriendelijk personeel,ruime parking enz... Kan echt niets negatief vinden om te vermelden. Tis steeds een leuke beleving om hier te winkelen, doe zo verder mensen!
Wat meer personeel aan de besteltoog met beleg,aub.Verkoopster was zeer gestreseerd en niet gelukkig met de gang van zaken.Haar collega was weggehaald om andere werkzaamheden te vervullen en dus stond zij alleen. En wij klanten maar wachten met zijn zevenen.Zaterdagnamiddag,moet beter kunnen. We kunnen natuurlijk ook naar een andere,vriendelijke, beenhouwer gaan......
Grote propere winkel met een grote variëteit aan voedingsproducten. Alsook vele verse producten waaronder broden, koffiekoeken, sushi .. Prijzen iets duurder dan andere winkels van de colruyt groep. Grote parking, niet ver van een bushalte. Open op zondag.
Proper en veel keuze, maar wel een beetje duur
Zeer vriendelijk personeel Fantastische openingstijden. Vaak korting op vlees en taart,bereide gerechten. Heerlijke sushi.proper.fijn om te winkelen Duurder dan anderen maar je hebt er ook wat voor.
Ik ben alleen oud brood gaan halen en groente anders geen ervaring hier.
Propere winkel met heel veel keuze. Ook open op zon en feestdagen in de ochtend. Het kan dan ook wat drukker zijn op die momenten maar ze zijn hierop voorzien. Er zijn voldoende kassa's open.
11/09/2021 Allerlei standjes met hapjes werden ingericht onder 3 xxl tenten van Amare Certe. Er werd een wagen verloot en was een fijne sfeer. 1/11/2020 De vroegere Delheize die van naam veranderde. Had meer vernieuwing verwacht. Leuk en groot maar niet echt sfeervol.
Ok hier heerlijke bakmixen vrij van gluten lactose en arm aan suiker. Koemelkvrij soja vrij.
Perfecte aflevering van grote bestelling!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid