facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delhaize Houthalen

Delhaize Houthalen
"Supermarkt met kruidenierswaren, zuivel, slager, visboer, bakkerij, groenten en fruit, biologische producten, Belgische en lokale producten, non-food producten, enz. Vind ook een ruim assortiment Delhaize producten tegen lage prijzen."
Adres: Rode Kruislaan 32, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: 011602118
Stad: Houthalen
Route: Rode Kruislaan 32
Postcode: 3530


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Delhaize Openingsuren, Carrefour Houthalen, Openingsuren Aldi Houthalen, Openingsuren Carrefour Houthalen, Delhaize Zonhoven, Delhaize folder, Delhaize Mariaburg, Delhaize Evergem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carrefour Market Houthalen Centrum Carrefour Market Houthalen Centrum 251 meter Zeer behulpzam
Lidl Belgium Lidl Belgium 1 km Goed zoals al de andere lidle winkels.
Hira Market Hira Market 1 km Beste kwalieteit en verse groenten
Carrefour Market Houthalen-Oost Carrefour Market Houthalen-Oost 6 km Vriendelijk personeel, maar 4 van de 5 keer als ik daar ben geweest, is er iets wat i...
Recensies
Wat een mooie winkel ! En de service is heel vriendelijk.
De winkel behouden zoals het altijd is geweest een schande wat ze met het personeel willen doen!!!
Oudere, wat norse dame aan de kassa, weinig zorgzaam.
Heel grote keuze van de artikelen en veel promoties!! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!! Ik ga nu meer naar daar, dan vroeger om mijne inkopen doen! En prijzen natuurlijk is ook plus punt!
* Groot aanbod, alle grote merken zijn aanwezig. * Redelijk goede prijs kwaliteit. Fruit en groenten zien er goed uit, net als de versafdeling. * De mensen zijn vriendelijk en hulpvaardig. * De parking is groot. -* Enorm moeilijk te geraken als je je weg niet kent. We werden wat moedeloos met het rondrijden want het stond niet goed aangegeven en alle wegen leken dood te lopen.
Erg verzorgde winkel. Uitgebreide keuze, ook in de prijscategorieën. Goede huisprodukten aan zachte prijzen. Verzorgde groenten- en fruitafdeling. De nutriscore korting op gezonde voeding is een mooi initiatief. Vriendelijk en bekwaam personeel. Voldoende kassa's geopend.
Hier vind je alles en heel vriendelijk en behulpzaam personeel fijne feestdagen gr
Super vriendelijke mensen Ruim aanbod Soms mooie koopjes
Ze hadden koffie machientje niet maar stond wel in de reclame en veel rekken leeg
Prima supermarkt , bekwame en heel vriendelijk personeel. Ruime keuze aan vegetarische producten die qua prijs heel goed meevallen ,wat ik als vegetariër heel erg waardeer. Buiten voorzien van een ruime parking waar je je auto altijd kwijt kan. Ik ben een heel tevreden klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid