facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delex Bouwdroging

Delex Bouwdroging

Info

Delex Bouwdroging verhuurt alle nodige materialen voor het drogen van gebouwen zoals een bouwdroger, ventilator en verwarming.

Geschiedenis

Delex Bouwdroging verhuurt alle nodige materialen voor het drogen van gebouwen zoals een bouwdroger, ventilator en verwarming.

Adres: Industrielaan 5, 2950 Kapellen
Telefoonnummer: 32473389956
Stad: Kapellen
Route: Industrielaan 5
Postcode: 2950



op zoek naar gerelateerd: Lekdetectie Kapellen, Bouwdroger huren Essen, Lekdetectie 24 7
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RIS Graphics RIS Graphics 53 meter Goede kwaliteit en service
STABILOS STABILOS 7 km Hoewel aanvankelijk vriendelijk, is de manager, de heer Marijn Ossenblock, onbetrouwb...
CoDa Architectenvennootschap bvba CoDa Architectenvennootschap bvba 7 km Aangename jarenlange samenwerking, steeds correct en op tijd. Een aanrader!
BNI Noord - Kapellen, België BNI Noord - Kapellen, België 8 km Welkom bij BNI Noord! Wij komen iedere vrijdag vanaf 06:45 uur bijeen bij R.Cappellen...
Drukkerij Verbeke nv Drukkerij Verbeke nv 8 km Voor al uw drukwerk!! Flyers, folders, affiches, brochures, tijdschriften, catalogen,...
Recensies
Bedankt Patrick, Alexander en Anke voor de geweldige service. Wat voor mij startte als onbekend terrein, mochten jullie met het nodige en professionele advies kaderen in een gepaste oplossing op maat van onze renovatiewerken en -werf. De flexibiliteit en het begrip bij de uitzonderlijke omstandigheden die jullie voor de dag mochten brengen in de realisatie ervan zijn op z'n minst gezegd uitzonderlijk te noemen. Tot de volgende keer en doe zo verder!
Delex heeft ons op fantastische wijze geholpen met het drogen van meerdere muren en welfsels tengevolge een waterlek in huis. Met stip een vriendelijke, professionele en betrouwbare dienstverlening, maar ook de flexibele, creatieve en oplossingsgerichte aanpak die het project echt wel vroeg en kreeg, werd erg gewaardeerd. Bedankt, Patrick & team. Warm aanbevolen!
Kei vriendelijk persoon,en doen heel goed hun werk,en lichten de persoon goed in .zeker een aanrader
Zeer tevreden over de service en professionele aanpak. Duidelijke prijsafspraak en een heel gedetailleerd detectie verslag. Techniekers waren vriendelijk en gaven duidelijke uitleg over de uitgevoerde testen. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.
Zeer professionele service! Alle medewerkers zeer gericht en vriendelijk in hun uitleg. Ze gaan allemaal 100% voor hun job en dat doet deugd en geeft vertrouwen in een goede afloop. Kortom zeer snel en goed geholpen.
Na vier jaar zoeken naar een waterlekkage in onze keuken, en meerdere firma’s op bezoek gehad, kwam Steven van de firma DELEX BVBA vandaag langs met een glimlach en volle moed. Resultaat: lek gevonden. Echt een aanrader, en de technieker weet waarover hij praat, geen praatjes zoals de concurrentie rap, rap en weg. Problemen: contacteer DELEX bvba uit Kalmthout.
Top Service... grondige analyse. Peter , heel vriendelijke man , heeft ons alles perfect uitgelegd
Ik kan Delex alleen maar aan iedereen aanbevelen. Na een keer pech gehad te hebben met een defect, hebben ze mij direct verder geholpen en mee een voor oplossing gezorgd. Heel vriendelijke en zeer behulpzame mensen. Een voorbeeld voor vele! Mvg ben
Hierbij wil ik jullie bedanken voor de service en ik vraag hierbij om mijn complimenten te geven aan jullie technieker Steven voor de volharding en precisie van zijn onderzoekswerk. Echt knap.
Wauw! Zo onder de indruk van de professionele uitleg en service die we kregen van Delex toen we flink in de problemen zaten met onze waterellende hier in Durbuy. Dankzij zijn geruststellende woorden, wisten we direct wat we konden doen om de schade te beperken. Dank u. Jullie zijn een TOPteam!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid