facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dekeyzer-Ossaer

Dekeyzer-Ossaer

Info

Langs deze weg willen wij de actualiteit betreffende ons bedrijf in de kijker zetten.



"Dekeyzer-Ossaer staat voor verse vleesproducten in functie van een gezond en gevarieerd kwaliteitsmenu. Gastronomisch gemak op maat van horeca & snacking, grootkeukens & catering, industrie & Retail. Dagelijks leveren wij topproducten aan zeer concurrentiële prijzen. Met de focus op innovatie en een klantgerichte service.Honderd mensen geven dagelijks met heel veel passie het maximum en dit steeds met een fijne glimlach."
Adres: Barnestraat 1, 8680 Koekelare
Telefoonnummer: +3251591059
Stad: Koekelare
Route: Barnestraat 1
Postcode: 8680


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:00
Dinsdag: 08:00 - 16:00
Woensdag: 08:00 - 16:00
Donderdag: 08:00 - 16:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Dekeyzer-Ossaer webportaal, Dekeyzer-Ossaer personeel, Dekeyser Immo, Oscar traiteur Koekelare, Dekeyzer-Ossaer vacatures, Dekeyzer-Ossaer distributie, Dekeyser, dekeyzer-ossaer prijslijst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Het is het vermelden waard dat Dekeyzer-Ossaer niet alleen vers vlees levert, maar ook een scala aan handige convenience producten. Hun assortiment omvat onder andere gegaarde en voorgesneden vleesproducten, zoals gehaktballen, hamburgers en stoofvlees, die ons veel tijd besparen in de keuken. Deze convenience producten zijn van dezelfde hoge kwaliteit als hun vers vlees en zijn een geweldige aanvulling op ons menu. Het stelt ons in staat om onze patiënten snel en efficiënt te bedienen, zonder in te boeten aan kwaliteit of smaak. De combinatie van hun vers vlees en convenience producten, samen met hun geweldige klantenservice en gebruiksvriendelijke bestelwebsite, maakt Dekeyzer-Ossaer de ideale leverancier voor onze keuken. Ik zou hen ten zeerste aanbevelen aan elke B2B klant die op zoek is naar betrouwbare en kwalitatieve producten en diensten.
Slecht personeel onrespectvol niemand helpt je, ieder zijn eigen werk en de rest kan stikken geen behulpzame mensen die daar werken geen beetje respect als nieuwe werknemer en als baas doen ze er niks aan ze zijn zelf zo.
Warm en aangenaam sollicitatiegesprek gehad in uitermate zorgzaam bedrijf te Koekelaere
Goed adres om te lossen goed geregeld allemaal.
Goede locatie om te leveren
Netheid, organisatie en goede mensen
Top kwaliteit. Zeer goeie werkplek.
Super vlees en service
Lekkere hamburgers man
Vriendelijk.Hulpvaardig.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Dekeyzer-Ossaer met het openbaar vervoer


Koekelare Hovaere 360 meter
47
Koekelare Bisschopshoek 400 meter
47
Koekelare De Pluim 430 meter
47
Koekelare De Pluim 440 meter
47

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid