facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dekempe

Info

Sanitair / Verwarming / Ventilatie

[email protected]



"Bij ons kunt u terecht voor het plaatsen van waterleidingen, sanitaire installaties en een complete badkamerrenovatie.Als HVAC-installateur taan wij u ook graag bij in de installatie van een nieuwe cv-ketel, vloerverwarming, warmtepomp of zonneboiler alsook ventilatie en airconditioning. Met onze vakkundige installatie, onderhoud en afstelling kan u elke dag opnieuw rekenen op een veilige en optimale werking van uw verwarming én een aangenaam verwarmde woning of kantoor.Problemen met uw verwarmingsketel op gas of mazout? Dan zijn wij snel ter plaatse voor een reparatie."
Adres: Zuidstraat 14, 8020 Waardamme, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0489184957
Stad: Waardamme
Route: Zuidstraat 14
Postcode: 8020


Recensies
Enorm tevreden met de vloerverwarming! Het is nog wennen, de warme voetjes Top service, steeds correct, netjes en de werken zijn vlot vooruit gegaan! Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid