facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dekellecigars

Dekellecigars

Info


www.dekellecigars.be Koop nu je favoriete sigaren online.

Geschiedenis

Maak een keuze uit al de beschikbare longfiller sigaren die verdeeld worden in België.

Adres: Brusselsesteenweg 320, 3090 Overijse
Telefoonnummer: +3226874060
Stad: Overijse
Route: Brusselsesteenweg 320
Postcode: 3090


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 19:00
Dinsdag: 06:00 - 19:00
Woensdag: 06:00 - 19:00
Donderdag: 06:00 - 19:00
Vrijdag: 06:00 - 19:00
Zaterdag: 06:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Cubaanse sigaren kopen België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PUUR Visboetiek PUUR Visboetiek 278 meter Leuke visboetiek, kom je niet vaak meer tegen. Lekkere verse vis en top bediening...
Delhaize Overijse Delhaize Overijse 850 meter Mooie winkel. Veel keuze
Orpheus Orpheus 2 km Veel keuze en goede service met een babeltje
Recensies
Fles rum besteld via de webshop, maar per vergissing werd een verkeerde fles opgestuurd. Voor ik dit zelf door had, was dit al opgelost door de winkel zelf. De juiste fles werd opgestuurd en had ik de volgende dag in huis. De verkeerde fles mochten we houden.
Altijd top advies! Neemt de tijd om te luisteren en uitleg te geven! Ik zit met plezier 2uur in de wagen om tot hier te komen en steeds tevreden naar huis te keren!
Zeer uitgebreid assortiment van whisky's, rum en gin. Vele speciale merken beschikbaar die je elders niet vind. De uitbater heeft een goede kennis van zijn assortiment.
Ik mocht niet met Apple Pay betalen aangezien ze daar 3% van de aankoop moeten betalen. Kort gezegd gierig.
Ik heb getwijfeld om dit te posten, want ik denk wel dat ze goede producten en mooie winkel hebben, maar wat een slechte manier van omgang met klanten! Een zeer asociale houding en arrogantie tov advies geven over sigaren.. Je word gewoon scheef aangekeken en agressief beantwoord als je interesse toont in product en wilt leren. Er zit zelfs een tikkel 'flaminganten attitude', van.. wat moet jij hier... Wat is anders het nut van deze hobby/passie? Heb het echt een paar keer 'een kans gegeven' maar het voelt echt oncomfortabel om ook maar 1 vraag te stellen. Ik ga simpelweg ergens anders en zet er geen voet meer. Spijtig en ik denk ook echt niet dat ze openstaan voor kritiek. Vergeet het en blijf best weg.
Must go voor elke sigaar liefhebber! Grote keuze en zeer goede tips van de eigenaar.
Veel Tijdschriften en lekkere kaarsjes met geuren
Pakket netjes aangekomen, goed verpakt en heel goede service/communicatie! Bedankt!
Supernette boekenhandel met een selectie aan luxe producten naast de boeken verkrijgbaar. Zeer vriendelijke, behulpzame dames.
Ontzettend onvriendelijke werknemers. Ik stond in de rij aan de kassa en de vrouw achter de kassa riep ineens "Ge moet hier niet zijn hè! Leg uw spullen maar weg en ga naar buiten." Ik ga nooit meer terug gaan, echt een schande. Er zijn betere winkels in de buurt, die zou ik wel aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid