facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor degroenevissers.be

degroenevissers.be

Info

Een hobby een passie onder vrienden in een gezellige groene omgeving.Recreatief vissen als ook wedstrijdvissen voor jong en oud .

Geschiedenis

ontstaan van de visclub
Korte historie van de Club : Het oprichten van onze visclub De Groene Vissers is ontstaan in het jaar 2002 tussen pot en pint, en na veel gepraat Met vijf man Franske, Patje, Rene,Luk,en onze overleden vriend Stafke (seks) die ons veel te vroeg heeft moeten verlaten, en jammer genoeg reeds is overleden ,maar in onze gedachten is, werd besloten om een som geld samen te leggen om zo een visputje te huren dat gelegen was in Schiplaken. Afgelegen in een bos in de barelweg ,helemaal begroeid en overwoekerd,geen waterleiding,en geen elektriciteit in de buurt. De nodige attributen werden aangeschaft en er werd gestart met een groep om elektriciteit te maken en om zo het opkuisen van de vijver te kunnen beginnen .Na een maand hard snoeien en werken zijn we gestart met 18 visplaatsen aan te leggen,een party tent en een vat vol met ijs voor het koelen van het bier, een zetting van 1000 kg kleine karpertjes werd op het vijvertje losgelaten.

De naam "De Groene Vissers" is in overleg ontstaan door het café, “ De groene wandeling” nog uitgebaat geweest, door Paula (echtgenote van ..) en Rene ( secretaris ) .Door de jaren heen en doordat de club uitgroeide tot een toffe bende werd er een houten chalet geplaatst met elektriciteit, water en keuken van 11 meter op 3 meter groot. 11 jaar lang hebben we het daar vol gehouden en heel veel gevist maar vooral veel plezier gemaakt tot in de vroege uurtjes.Tot de dag dat de eigenaar ons het slechte nieuws kwam brengen en vertellen dat het grondstuk met vijvertje zou verkocht worden.Dit was een donderslag bij heldere hemel maar de groene vissers bleven niet bij de pakken zitten.

Ze zijn we op zoek gegaan naar een andere visvijvertje,en terecht gekomen op ons huidig vijvertje in Heffen waar op dat moment nog een andere club was gehuisvest .Na onderhandelingen met de betrokken mensen en eigenaar werd het besluit genomen om het vijvertje over te nemen en een nieuwe start te nemen. Ons 5 é de jaar ( 2017) is momenteel al ingaan en we tellen ondertussen een 40 tal leden.en de sfeer ...die is gewoon gebleven ,altijd even gezellig en warm.

Wil je dit ervaren breng ons gerust een bezoekje.



Ons vertrouwde Viswatertje is gelegen langsheen de dijk van de Zenne ,tussen de groene velden in Heffen , Hooiendonckstraat nr. 104 en bied plaats aan een 30 tal wedstrijdvissers. Het visbestand bestaat voor 80% uit karper met een gemiddelde gewicht van 1.5 kg .De overige soorten die te vinden en te vangen zijn , zijn Brasem,Winde ,Zeelt en in mindere maten baars , snoekbaars ,voorn ,graskarper,kroeskarper en giebels.

Adres: Hooiendonkstraat 104, Heffen, Antwerpen, Belgium
Stad: Heffen
Route: Hooiendonkstraat 104


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid