facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dees Design

Dees Design

Info

Dees Design levert prachtig maatwerk: houten jaloezieen, vouwgordijnen, plisse's, overgordijnen en horren.

Geschiedenis

Vouwgordijnen die op maat gemaakt worden zijn ontzettend duur!
Doordat Dees Design een eigen atelier heeft, is het mogelijk om verschillende producten en diensten te combineren en prijs zeer gunstig te houden. Bij Dees Design werken wij met de originele systemen waar ze in de grote ateliers van bv Sunway en Luxaflex ook mee werken.

Systemen
U neemt de systemen af en maakt daar zelf de vouwgordijnen voor. Wij leveren bij de systemen een uitgebreide werkinstructie en bellen of mailen kan altijd.

Systemen + stof
Dees Design heeft een uitgebreide collectie stoffen die uitermate geschikt zijn voor het maken van vouwgordijnen. Wij hebben gekozen voor kamerhoge stoffen (>280 cm hoog), zodat er altijd zonder middennaad gewerkt kan worden, hoe breed de vouwgordijnen ook zijn.

Systemen + stof + maak service
U kiest uit de ruime stofcollectie van Dees Design en in ons atelier worden er mooie vouwgordijnen voor u gemaakt.

Systemen + maak service
U levert zelf de stof aan en in ons atelier worden er mooie vouwgordijnen van gemaakt. Deze worden direct op onze systemen geplaatst.

Vouwgordijnen vervangen
Mocht u al vouwgordijnen hebben in uw huis, maar zou graag nieuwe willen. U kunt er dan voor kiezen op enkel de stof te vervangen. Deze kiest u dan uit de collectie van Dees Design of levert deze zelf aan. Informeer naar de mogelijkheden.

Een offerte maken is altijd vrijblijvend. Mail ons de afmetingen en wij zorgen voor een scherpe prijsopgave.

Adres: Distelpad 12, 2910 Essen
Telefoonnummer: 0648953553
Stad: Essen
Route: Distelpad 12
Postcode: 2910


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brigitte Aerden - Antiques, Architecturals, Home & Garden Brigitte Aerden - Antiques, Architecturals, ... 2 km Authentieke antieke 17e, 18e & 19e Eeuws Antiek: Gustaviaans, Zweeds, Italiaans, Fran...
Elin Balemans interieur Elin Balemans interieur 4 km Interieurontwerp Interieuradvies Kleuradvies
Robin Theuns bvba Robin Theuns bvba 4 km meubelmaker
Keukens Konings bvba Keukens Konings bvba 4 km 100% tevreden met onze nieuwe keuken van Konings. Open en eerlijke communicatie, we w...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid