facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deels

Deels

Info

Voor Deels is delen het nieuwe hebben. Als syndicus coachen we eigenaars met raad en daad en nemen we hun zorgen rond gemeenschappelijk goed op ons.



"Voor Deels is delen het nieuwe hebben. Als syndicus coachen we eigenaars met raad en daad en nemen we hun zorgen rond gemeenschappelijk goed op ons."
Adres: Zagerijstraat 10 bus 10, 2240 Zandhoven
Telefoonnummer: +32 3 808 04 08
Stad: Zandhoven
Route: Zagerijstraat 10 bus 10
Postcode: 2240


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Syndicus Turnhout, Syndic immo, Synimmo syndicus, Syndimmo reviews, De Syndic portaal
Recensies
Beste mensen: Deze syndicus is niet aan te raden! Zij hebben recent hun naam veranderd naar Deels Vorige benaming van Paul Van Campfort syndicus Wij zijn JAREN bij hen geweest en eindelijk veranderd wegens 1 slechte communicatie 2 VEEL te duur 3 arrogantie van de zaakvoerder Paul zelf. Zelfs na de overdracht naar een nieuwe syndicus doet Deels moeilijk voor een vlotte overdracht!!!! Bespaar u een hoop geld en vergelijk goed, u zal zien dat deze syndicus uw geld niet waard is! Mvg
Ik ben zeer tevreden over deze syndicus. Toen we een 8 jaar geleden de samenwerking met toenmalige syndicus moesten stoppen wegens ondermaatse prestaties, zijn we overgegaan naar een klein en veelbelovend kantoor. Helaas kwamen we na 2 jaar terug in dezelfde situatie. Gelukkig hebben we nu DEELS al meerdere jaren als syndicus. De samenwerking verloopt goed, ze zijn heel goed op de hoogte van de nieuwste wetgevingen, er is steeds duidelijke communicatie en alle documenten zijn vlot online te raadplegen en op te volgen. Ze werken ook steeds met een backup verantwoordelijke per gebouw die alles mee opvolgt en bij afwezigheid vlot kan inspringen. Toen vorig jaar onze vaste contactpersoon besloot om de firma te verlaten werd dit naadloos opgevangen en hebben we geen verschil in service vastgesteld. Een hele opluchting....
Zeer slechte opvolging van dossier. Weigeren al drie jaar een Jaarlijkse Algemene Vergadering bij elkaar te roepen dus zijn rekeningen nog altijd niet goedgekeurd. Hiervoor de nodige telefoons gedaan en emails gestuurd maar altijd zelfde antwoord. Je krijgt ook nooit iemand van de directie aan de lijn om de zaak te bespreken. Nodige stappen worden nu genomen.
Helaas moet ik mij ook aansluiten bij al de andere ontevreden klanten. Deels beweert via hun website dan wel 24/7 bereikbaar te zijn, in praktijk worden al de mails genegeerd want in mails negeren zijn ze zeer goed al is dit niet de kwaliteit die ik van een syndicus verwacht. Ook beslissingen van de algemene vergaderingen worden niet opgevolgd en als er iets moet gebeuren kan je er vanop aan dat je een half jaar verder bent voor er mogelijk actie wordt ondernomen. Ik raad dan ook iedereen aan zo ver mogelijk weg te blijven van deze Syndicus. Deels is een Syndicus waar je veel voor betaalt en weinig om niet te zeggen niets voor terug krijgt. Hun slogan "samen goed beheren" doen ze onrecht aan want van goed beheer heb ik bij Deels nog niets gezien, "Deels, slecht beheer" had een eerlijkere slogan geweest!
Opzoek naar een Syndicus? Neem dan zeker niet Deels Van Campfort oude benaming als syndicus! Reden: duur, extra onnodige kosten, wil altijd in discussie gaan, kan niet op een normale manier met de mede-eigenaars een gesprek aangaan, onbeschoft, geen kennis van zaken. Enige positieve aan deze syndicus zijn de vriendelijke onthaal medewerkers die je 9/10 nooit kunnen helpen en je steeds doorverwijzen naar de heer Van Campfort zelf, die je op zijn beurt dan weer netjes afwimpelt. Je krijgt hier zeker niet loon naar werken integendeel! Als je graag je geld uit ramen en deuren gooit: contacteer dan maar zeker deze Syndicus. Een zeer ontevreden klant.
Syndicus? Nee, spijtig maar geen vakmensen hier gevonden bij Deels. Wat een teleurstelling seg! Onze vme stapte vol vertrouwen in een samenwerking en ook Deels kreeg ons volle vertrouwen. Zoals een goede huisvader over onze gelden mocht beschikken. Maar snel kwam de realiteit. Enige doel van Deels is om winst te maken maar de wettelijke en verplichte taken tot een minimum herleiden of zelfs niet uitvoeren. WAAR IS ONS SPAARGELD!!!!!!!!
Blijf weg van deze syndicus! We zitten er al 3 jaar mee en dit kost enkel maar geld. Kwestie van actie ondernemen en communicatie: nihil! We zitten al jaren in onze appartementsblok met een bewoner die afval ophoopt. Telkens proberen we dit aan te kaarten maar dit wordt genegeerd. Nu er eindelijk een advocaat is aangesteld heb ik reeds 5 maal met deze syndicus gebeld over de stavaza, nooit komt er schot in de zaak laat staan communicatie. Als eigenaars mij ooit vragen voor een goede syndicus, ik weet alvast te adviseren wie men zeker niet moet nemen! Hoge gemeenschappelijke kost voor wat het is, een schande!
Niet aan te raden. Deels is ondertussen van naam veranderd, in 2012 was de naam van Deels syndicus "Van Campfort" op hetzelfde adres gebleven zagerijstraat in Massenhoven. Onze VME is dus wel degelijk klant geweest bij u. U bent via een vonnis aangesteld voor onze VME door de Vrederechter van Brasschaat, maar u heeft na het vonnis en wat over en weer palaveren met de advocaat van tegenpartij zogezegd omdat er geen splisings akte kon gevonden worden , uw mandaat aan de vrederechter teruggegeven . MAAR niettegenstaande uw bedrijf helemaal NIKS voor ons heeft gedaan , kregen we achteraf toch ook nog een gepeperde rekening te betalen. Daar ben ik nog steeds erg boos om, want de nieuwe procedure heeft alle mede-eigenaars enorm veel geld gekost . De quotering die ik hier heb gegeven, "NIET AAN TE RADEN" IS MIJNS INZIENS TERECHT. Potentiele klanten mogen, toch verwittigd worden van feiten die gebeurden en ook kunnen bewezen worden, indien ze daarom vragen. Indien gewenst kan het nummer van de procedure en van het vonnis hier ook nog bezorgd worden!!! Ik ben duidelijk niet alleen die Deels/ Van Campfort als niet te vertrouwen beoordeeld !!! Zie ook uw verdraaide versie van de feiten. Ik hoop dat potentiële klanten goed nadenken alvorens met uw bedrijf te starten.
"Als syndicus coachen we eigenaars met raad en daad en nemen we hun zorgen rond gemeenschappelijk goed op ons" Deze aanbeveling op jullie site laat veel te wensen over!!!! Sedert we ons gebouw bij "DEELS" in beheer gaven gaat het van kwaad naar erger! Zo kan het niet langer....! Een misnoegde eigenaar van VME Sint Jan Herentals
Hou bij Deels rekening met een groot personeelsverloop stagiaires, met een gebrekkige interne communicatie, een niet afhoudende zoektocht naar buitengewone prestaties met maximalisatie van extra kosten, een onbereikbaar management met een afstandelijke ik-niet cultuur. Ik raad u aan de provisie voor de maandelijkse kosten te verdubbelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid