facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dedicat-IT

Dedicat-IT

Geschiedenis

Dedicat – IT staat voor hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Flexible Sourcing IT personeel, consultancy, recrutering en selectie.

Dedicat-it is een onafhankelijk Belgisch bedrijf in volle groei en expansie.

De kracht van onze organisatie vertaalt zich in expertise in het vakgebied. Het matchen van de juiste kandidaat op gebied van kennis, ervaring en persoonlijkheid is onze uitdaging. En het juist inschatten van de behoefte van onze klanten.
Dedicat-it biedt de mogelijkheid om ervaren en gecertificeerde IT-specialisten in te schakelen in uw IT-projecten via consulting, en dit zowel op korte als op lange termijn, alsook voor permanente opdrachten.

Onze kernexpertise bevindt zich in het domein van ICT: zowel applicatie-ontwikkeling als infrastructuur.
Onze bedrijfscultuur reflecteert zich in in kwaliteit, flexibiliteit, open communicatie en plezier.

Dankzij ons professionalisme en vindingrijkheid én de omkadering van dedicat-it slagen wij in onze opdracht om tastbare resultaten en pasklare oplossingen te leveren voor onze klanten.

Dedicat-IT gelooft in toegewijd teamwork. Wij streven naar een samenwerking waar kennis, ervaring en energie gebundeld zijn.

Onze klanten zijn vooruitstrevende en toonaangevende ondernemingen die vertrouwen op dedicat-it om hun ambities waar te maken. Ze doen een beroep op onze specialisten - voor korte of langdurige projecten – om hun bedrijfsprocessen te verbeteren. Deze flexibele aanpak zorgt voor een snellere realisatie van projecten.

Adres: Nieuwstraat 17, 9150 Rupelmonde
Telefoonnummer: +32/499.33.09.18
Stad: Rupelmonde
Route: Nieuwstraat 17
Postcode: 9150


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid