facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Decuyper Camping

Decuyper Camping

Info

Dit is de facebookpagina van Decuyper Motorhomes, Caravans en promoties. Word fan en ontvang alle nieuwe promoties, en de tweedehandsaanbiedingen.

Geschiedenis

Decuyper verkoopt al sinds jaar en dag motorhomes en caravans. Wij zijn de officiële verdeler van Rapido, Pilote en Hobby motorhomes. Naast het gamma van motorhomes bieden wij ook nog de merken Hobby, Fendt en Caravelair aan in het caravan segment.
Daarnaast verkoopt Decuyper ook nog tal van accessoires zoals movers, tv-satelieten, fietsdragers, voortenten en achteruitkijkcamera’s. Naast deze accessoires hebben wij nog tal van kampeerartikelen op voorraad.



"Decuyper Motorhomes & Caravans zorgt sinds 1959 voor uw zorgeloze vakantie. Met een uitgebreid gamma nieuwe en tweedehands motorhomes, caravans & kampeerwagens voor elk budget, vindt elke kampeer- & outdoorliefhebber er zijn gading. Wij zijn dealer van Rapido, Pilote, Giottiline, Autosleepers, Stylevan, Hobby, Fendt & Caravelair.Op zoek naar het grootste aanbod accessoires, voortenten & electronica? Kom dan vrijblijvend langs in onze vernieuwde camping shop. We zijn ook open op zaterdag en zondag werken wij op afspraak! De koffie staat klaar!"
Adres: Beneluxlaan 2, 8970 Poperinge
Telefoonnummer: +32 (0)57 33 77 77
Stad: Poperinge
Route: Beneluxlaan 2
Postcode: 8970



op zoek naar gerelateerd: Decuyper Poperinge openingsuren, Decuyper caravan tweedehands, Mobilhome te koop Ieper, Motorhomes, Hobby mobilhome, Rapido mobilhome, Mobilhome dealers belgie, Rijmaran
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BETactical BETactical 231 meter Vertaald door Google Top winkel top verkoper Grote keuze aan merkapparatuur Ik raad 1...
T Fruithuis T Fruithuis 282 meter Mooi aanbod verse groenten en fruit. Met de glimlach bediend .
Bruwanski Bruwanski 497 meter Is het een vliegtuig, is het een vogel? Nee dat is het niet. Het is een gepassioneerd...
AD Delhaize Poperinge AD Delhaize Poperinge 531 meter Zeer mooie en goed uitgeruste supermarkt, beter in z'n assortimenten dan onze AH
INCEE STORE INCEE STORE 700 meter Prachtig maatwerk geleverd!
Textiel Annabel Textiel Annabel 1 km Textiel Dejaegher wordt Textiel Annabel. Een winkel met aanbod bedlinnen, bedtextiel,...
Spellenwinkel De Speelplekke Spellenwinkel De Speelplekke 1 km Altijd een vriendelijke ontvangst. Zelfs na lange tijd herkent men de klanten. Top ! ...
Tijdelijke POP UP verkoop matrassen en boxsprings Poperinge Tijdelijke POP UP verkoop matrassen en boxsp... 1 km De beddenspecialist met uitmuntend deskundige uitleg. Hier een volledige boxspring ge...
De Eetboetiek De Eetboetiek 1 km Altijd super lekker en men mama doe da goed !
Maison Bril Maison Bril 1 km Een bakkerij naar mijn hart. Heerlijke stokbroden. Perfect gebakken broden van allerl...
Authentice Authentice 1 km Authentice is not just an ice cream It's a sensation, a memory an emotion In flavour...
Shop In Pops Shop In Pops 1 km Shop In Pops bundelt alle handelszaken in Poperinge en omstreken, toont je alle info ...
Openmarkt Poperinge Openmarkt Poperinge 1 km De Grote Markt van Poperinge komt uit de hoek. 8 ondernemers slaan de handen in elkaa...
Gebeten Door Eten Gebeten Door Eten 1 km Super lekker, uitgebreid en verzorgd koud buffet!
B&B - Tearoom - Roomijs en streekproducten l'Heritage B&B - Tearoom - Roomijs en streekproducten l... 1 km Heel vriendelijk ontvangen. Heel lekker gegeten. Dus alles top!
It's Bling-Bling It's Bling-Bling 1 km Telkens mooi resultaat
Danneels nv - Papierhandel Danneels nv - Papierhandel 2 km Geen aanrader voor drukwerk, slechte kwaliteit en niet afgeprint zoals ik vroeg.
Shoe-ette Shoe-ette 2 km Op de valreep, net voor de lockdown, binnen gesprongen voor schoentjes voor onze peut...
Recensies
Een zéér goede service. Iedereen is altijd welkom zelfs al is het voor een vraag ... ze maken altijd tijd vrij. Heel professionele mensen met een exacte kennis van zaken. Afspraken worden altijd nagekomen. Een firma die we zeker bij iedereen kunnen aanbevelen.
Omdat er een kogellager vast was gelopen is er wiel van onze Hobby uit 2002 afgebroken. Nee lag niet aan het onderhoud, elk jaar netjes laten controleren Ik had verschillende emails uitgedaan om te vragen om ergens een nieuwe as te verkrijgen. Alleen Decuyper heeft hierop gereageerd om mee op zoek te gaan. Alle lof voor de after sales afdeling. Goed georganiseerd , correct en meedenkend. Alsnog bedankt voor jullie hulp!
Een zéér goede service, altijd welkom zelfs al is het voor een vraag ... ze maken altijd tijd vrij. Persoonlijk zijn wij het meest in contact met Kristof en we konden het niet beter treffen. Het delen van tips en trucs, nieuwsgierig naar het wel en wee, geen moeite is teveel. Een firma die we bij iedereen kunnen aanbevelen.
Probleem gehad, Gesproken met Bart zaakvoerder. Probleem dan vakkundig opgelost. Hebben begrip voor je Probleem en lossen het als mens op. Wat ik meer dan prachtig vindt.! Hartelijk dank Bart. Grtjes Johan Bossuyt.
OPGELET! als je u mobilhome of caravan hier binnen steekt bent u niet verzekert voor diefstal. Bij gevolg kan het dus dat u caravan/mobilhome gestolen word. Zoals hier onder bij een andere recensie zal dit niet “telefonisch uitgeklaard worden” maar in de rechtbank waarbij u de rechtzaak verliest wegens “overmacht”. Recensies schrijven helpt en hopelijk help ik u hierbij dat u niet in het zak gezet word. Veel succes.
In nood kent men zijn vrienden. Schade opgelopen bij de storm. Meteen heeft Bart en zijn team er alles aan gedaan om mijn camper binnen te kunnen plaatsen om niet nog meer schade op te lopen. Ze pasten hun planning aan om mijn camper zo vlug mogelijk te herstellen. Topservice !
Recent een nieuwe Pilote camper aangekocht bij Decuyper, aankoop heel vlot verlopen ,de camper is net en op tijd afgeleverd, enkele kleinigheden zijn na afspraak zonder probleem vakkundig verholpen, familiale sfeer, vriendelijke service,... aanrader!
Het is een heel professionele plaats. Heel goeie en correcte uitleg. Zeer vriendelijke bediening. Top plaats
Heel vriendelijke mensen Ervaring 100% tevreden Dank u voor de snelle service voor mijn caravelair......
2 jaar geleden kochten we onze 1ste camper bij het bedrijf De Cuyper in Poperinge. Door onze onervarenheid en kleine probleempjes moesten we telkens beroep doen op de dealer. Altijd werden we vriendelijk en correct geholpen, zowel telefonisch als ter plaatse. Ook gisteren met de satelliet schotel met een x motor foutmelding. Gisterennamiddag gebeld en deze voormiddag al langs geweest en opgelost. We willen dan ook vooral Kristof en Sven bedanken voor hun klantvriendelijkheid en behulpzaamheid. We zijn erg tevreden klanten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid