facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deco Pepé

Deco Pepé

Info

Alle schilderwerken binnen en buiten



"Bij Déco Pepé zit het mooier maken van uw woning in het hart van alle medewerkers. De schilders en behangers uit Veurne leggen hun ziel en zaligheid in hun werk en dat merkt u tijdens het gehele proces van de voorbereiding tot de afwerking van al uw klussen. Neem contact op met Déco Pepé uit Veurne als u een binnenschilder, een buitenschilder of een vloerbekleding plaatser nodig heeft. Ook als u op zoek bent naar een decoratieschilder die verstand heeft van decoratieve schildertechnieken bent u bij ze aan het juiste adres. Ten slotte nemen ze al uw plamuurwerken en gevel kaleien graag voor u uit handen."
Adres:
Telefoonnummer: 0470924233
Stad: Veurne


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwwerken De Ruytter Bouwwerken De Ruytter 486 meter Beste aannnemer van de Westhoek
Bouwbedrijf Furnibo nv Bouwbedrijf Furnibo nv 2 km Er werkt daar iemand die ik ken en het bedrijf is nu ook populair geworden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid