facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Decilo

Decilo
Adres: Rue du Rempart des Moines 19 Papenvest 19 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0474 79 20 43
Stad: Brussel
Route: Rue du Rempart des Moines 19
Huisnummer: Papenvest 19
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Earplugs
Recensies
Heb zowel oordopjes voor muziek als voor slapen op maat laten maken bij Decilo. Heel tevreden over de kwaliteit en de comfort. Ook blijven ze heel goed zitten. Het enige nadeel is dat wanneer ik op mijn zij slaap, de oordop in het oor waar ik op lig pijn gaat doen. Ik kan er dus maar één dragen als ik slaap.
Ik ben super tevreden over mijn oordopjes. Ze zijn echt efficiënt, veel beter dan gewone oordopjes die in de handel verkrijgbaar zijn. Ze bevorderen mijn nachtrust! De verkoop, communicatie en opvolging zijn top. Dankjewel Decilo.
Super ervaring! Hoewel ik nooit buitenging laat staan uitging zonder mijn normale oordoppen, heb ik er bij Decilo op maat laten maken. Gedurende mijn eerste afspraak, heeft Isabelle me alle mogelijkheden uitgelegd je kan oordoppen met filter of zonder filter aanvragen, voor het zwemmen etc. Daarna hebben ze mijn oren gescand met een toestel nee, geen vieze gel in je oor zoals bij anderen, hier gebeurt alles met een scan en binnen de minuut hadden ze een scan mijn mijn beide oren. Ondertussen heb ik mijn oordoppen gekregen en ze zitten perfect. Niet allen zitten ze kei goed soms had ik bij normale oordoppen een soort van gene, hier kan ik ze uren dragen zonder pijn, het is gek hoe goed je de stem van de mensen hoort terwijl je bepaalde geluiden niet meer zo hard hoort muziek. Echt zo blij met mijn aankoop !
Perfect passende oordoppen en fijne, vriendelijke service. Ik slaap er al twee jaren als een roosje mee.
Heel goede en snelle service. Ik ben aangenaam verrast van de technologie die ze gebruiken. Op een paar minuten tijd verkrijgen ze namelijk de afdruk van je oren. Je voelt helemaal niets en via het camera'tje kan je zelfs je eigen oren bezichtigen. Ik heb zowel oordoppen voor het slapen/werken besteld, alsook voor het uitgaan met filter dus. Ik ben er zeer tevreden over en ik kan het jullie alleen maar aanraden. Bovendien betalen de meeste mutualiteiten een deel terug waardoor het echt geen geld is in vergelijking met de duurtijd van het gebruik!
De eerste keer dat ik oordoppen laat maken via een 3D meeting! Veel betere fit dan mijn vorige oordoppen. Zitten als gegoten. Zeer vriendelijke mensen die je alles haarfijn uitleggen. ALs extra een leuk winkeltje om in te snuisteren. Een absolute aanrader voor oordoppen op maat! Tip, leuke buurt ook, maak er een dag uitsap Brussel van!
Wij hadden een super goede ervaring bij Decilo. Absolute aanrader voor wie op zoek is naar oordopjes op maat. De dienstverlening is zeer professioneel. Wij wonen in het centrum van Brussel en de nachten zijn nu een pak rustiger. Wat mij betreft een life saver ; Super bedankt.
Zeer goede investering! Ik kon al mijn vragen stellen bij Isa en Quentin, oor scannen duurde 2 min. De oortjes zijn comfortabel de hele avond en het geluid wordt niet vervormd zoals de oortjes van mousse. Ik ga nooit meer zonder naar concerten, feestjes,... Zelfs luide bars, de mensen zien ze niet in je oren zitten. En je kan iedereen nog steeds verstaan. Conclusie: top!
Super blij met m'n aankoop, ideaal voor concerten of zelfs voor op het werk open space! Decilo zorgt ervoor dat wanneer mensen je aanspreken je dat perfect hoort in beide situaties, ideaal dus. Vriendelijke mensen ook, persoonlijke ervaring, je moet echt bij hun langs en krijgt vrij veel uitleg als je dat wil.
Geweldig ploeg bedankt voor het verklaringen, vriendelijkheid, specialisten van gehoorbescherming, experts in de domein, oordeelkundig advies .... Il ga vaak naar technofestival en het volume wordt eenvoudig verlaagd. Maar staat toe op hun gemak praten. Proficiat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid