facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Decibel-Music.be

Info

Licht & Geluid, Eventorganisatie, Management, Stage Services

Geschiedenis

Wij zijn een professioneel bedrijf gespecialiseerd in alles wat bij een evenement komt kijken. Van spetterende lichtshows gekoppeld aan de beste klank tot assistentie bij elke stap van het organiseren van uw evenement, bij Decibel Music kan u terecht voor service op maat. Ook kan u bij ons terecht voor verhuur en verkoop van alle licht- en geluidsmateriaal, met of zonder technicus.

Omdat wij kwaliteit belangrijk vinden, werken wij steeds met materiaal van hoog niveau. Dit hoeft u echter geen financiële kater te bezorgen, want elke offerte wordt op maat gemaakt samen met de klant. Op deze manier staat u nooit voor verrassingen, want goede afspraken maken goede zaken. Door een flexibele en gedreven service te leveren kan u er gerust in zijn dat uw project met de beste zorgen gerealiseerd word.

Onze technici zijn steeds professionele mensen die een doorgedreven opleiding hebben genoten en die de de nodige "field-experience" bezitten. Zij staan zowel klaar om de volledige bediening voor zich te nemen, of indien gewenst uw technici met raad en daad bij te staan.

Decibel Music is dé keuze als u op zoek bent naar de beste partner om uw project op vakkundige wijze te verwezenlijken.

Adres: Brouwerijstraat 31, 3070 Kortenberg
Telefoonnummer: +32 (498) 300 904
Stad: Kortenberg
Route: Brouwerijstraat 31
Postcode: 3070



op zoek naar gerelateerd: Discobar te huur, DJ materiaal huren Leuven
Recensies
Voor de eerste keer daar geweest en een zeer goede uitleg gekregen
Zeer vriendelijk en warm persoon.prima uitleg. Geeft de beste info bij een aankoop.
Vriendelijke en behulpzame service, met een hart voor muziek. Onze eerste Ukulele gitaar gekocht voor onze dochter, en een degelijke en eerlijke uitleg gekregen van Erik. #TopWinkel #Recommended
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid