facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dechénou

Dechénou

Info

C’est une boutique sympa où se mêlent, dans un univers convivial et chaleureux, une herboristerie, des parfums et cosmétiques artisanaux et naturels ainsi que du prêt-à-porter et des accessoires de mode de créateurs belges.

Geschiedenis

Les prémices de notre histoire remontent en 2014 quand Christelle reprend des études d’herboristerie.

En 2015, une succession de rencontres et d’événements font que le projet s’accélère.

Nous lui donnons alors un nom … ce sera Dechénou (ou De Chez Nous en bon français ;-).

Ce nom est en fait le reflet de discussions, de rencontres et de collaborations avec des amis, des artistes, des créateurs, des entrepreneurs partageant cette même envie de contribuer à l’émergence d’un comportement d’achat responsable en faveur de produits de qualité, naturels et surtout aussi locaux que possible.

En 2016, nous achetons une maison à Saint Georges que nous décidons de rénover.

En 2017, le permis en poche, nous pouvons commencer les travaux et envisager l’ouverture du magasin.

Nous ouvrons nos portes le samedi 4 novembre 2017.

Adres: rue Campagne du Moulin 22, 4470 Saint-Georges, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0) 486 048 099
Stad: Saint-Georges
Route: rue Campagne du Moulin 22
Postcode: 4470


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Planet Parfum Planet Parfum 296 meter Erger dan dat je sterft. De verkoopster kijkt op je neer, het lijkt haar te storen om...
Claralynn Claralynn 2 km Vertaald door Google Behulpzame, aardige mensen. Origineel Helpful, kind people.
Recensies
Als je aankomt in Dechénou, is het alsof je echt thuiskomt. Wij voelen ons daar goed! Het warme welkom bedankt Christelle voor je glimlach!. Bovenal profiteren we van een hele reeks producten en kleding die zorgvuldig ter plaatse zijn opgegraven door Christelle, de gastheer en eigenaar van de plaats. Ook zijn zijn opleiding tot herborist en zijn advies van onschatbare waarde bij het kiezen van de producten die het beste bij ons passen. Ik beveel het van harte aan!
Een plek waar het goed is om biologische, lokale, ambachtelijke, ethische, eerlijke artikelen te ontdekken... Decoratie, kleding, accessoires, sieraden, cadeau-ideeën in overvloed, kruidenartikelen, maar ook parfums , natuurlijke behandelingen en cosmetica, bedacht door Christelle , de patrones van deze grot van Ali Baba. Altijd glimlachend, goed advies gevend, luisterend, schattig en beschikbaar... Zoveel redenen om niet ergens anders te zoeken naar alles wat je dicht bij huis hebt en dat komt uit het nabije "dechénou"
Zeer vriendelijke ontvangst, ruime keuze aan producten, kleding, sieraden, verzorging.
Een leuke winkel vol schatten voor natuurlijke gezondheid! Christelle neemt de tijd om naar je te luisteren en geeft je persoonlijk advies. Dankjewel !
mooie winkel naar het beeld van Christelle die adviseert met een glimlach, goed humeur en veel professionaliteit van lokale en hoogwaardige producten, het is een plezier om naar Dechénou te gaan
Een topwinkel met "made in our" producten vandaar de naam of het nu gaat om kleding, accessoires, zero waste of zelfs herbalism. En wat niets bederft en ervoor zorgt dat je terug wilt gaan, de manager is super aardig, attent en geeft altijd goed advies
Leuke winkel en zeer goed professioneel advies van de beheerder! Dankjewel !!
Leuke en goed gesorteerde winkel, behulpzame en lachende baas. Dechénou heeft de toepasselijke naam, dankzij haar topmodel dat ze ons daarheen heeft gestuurd. We komen er op terug.
Winkel waar je kleding, juwelen van Belgische ontwerpers, verzorgingsproducten, parafarmacie, thee kunt vinden. U kunt profiteren van het wijze advies van de vriendelijke verkoopster over verzorgingsproducten.
Ik ben een onvoorwaardelijke fan! Thee, droge deodorant, Nez Zen-parfums, lokaal geproduceerde poncho's, stoffen zakdoeken... En de glimlach en vriendelijkheid van Christelle!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid