facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Decathlon Lommel

Decathlon Lommel

Info

Decathlon Lommel opent zijn deuren begin oktober!
Volg onze pagina en blijf op de hoogte.



"Dankzij Decathlon Lommel is heel Lommel klaar om te sporten. Ontdek onze sportwinkel op de Buitensingel. Via het unieke concept van de kleinere, lokale stadswinkel met een oppervlakte van 1500 m² helpen we jullie sporten in Lommel. En da's pure energie!"
Adres: Buitensingel 13, 3920 Lommel
Stad: Lommel
Route: Buitensingel 13
Postcode: 3920



op zoek naar gerelateerd: decathlon lommel opening, wanneer gaat decathlon lommel open, wanneer opent decathlon lommel, wanneer decathlon lommel, decathlon lommel 2018, action lommel, decathlon lommel vacatures, wanneer opening decathlon lommel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dropshot Lommel Dropshot Lommel 900 meter Ons
Geboers Sport Geboers Sport 2 km Ijshockeys perfect geslepen volgens de regels van de kunst en waarvoor mijn dank. Da...
Recensies
Kleinere winkel dan gewend in Nederland, kleinere gerichter aanbod van sporten. Netjes en leuk. Wat heb ik gezien oa padel, tennis, wandelen, fitness, running, outdoor, alles beperkter aanwezig.
Helemaal oké, als je meer keuze wil, rijd je nr de grotere filialen
Heel leuke bediening! Fijn om af gaan te halen, jammer dat de winkel niet alles in stock heeft voor duikartikelen!
Kleine winkel, beperkt aanbod... doch ons ding gevonden en perfect geholpen door vriendelijke winkelbediende.
Goede winkel en service maar de voorraden van de veelgevraagde en betere producten zijn laag en dus vaak op...
Ruime winkel met leuke artikelen tegen schappelijke prijs
De Decathlon in Lommel is een kleinere vestiging. Toch hebben ze er meer producten dan je zou verwachten en natuurlijk kun je alles bestellen en naar de vestiging toe laten komen. Het personeel was in ieder geval heel vriendelijk en ikzelf heb er de perfecte sandalen gevonden.
Iets kleinere decathlon dan in Olen. Wel vriendelijke mensen
In vergelijking met Eindhoven is dit een klein filiaal. Behulpzaam personeel. Volop parkeergelegenheid. Goed adres voor fietsen, kampeerartikelen en sportkleding.
Over de vriendelijkheid valt niets te zeggen, jammer dat ik hen moet beoordelen op basis van de te trage leveringen. Al meer dan een maand geleden een achterwiel besteld en tot op heden nog steeds niet in de winkel. Personeel kan hier niets aan doen, decathlon is hier verantwoordelijk voor !! Hopelijk dat het alsnog in orde komt. Na1,5maand is het achterwiel in orde gekomen, maar de verzekering van de tegenpartij van mijn ongeval doet nu moeilijk omdat het zolang heeft geduurd. Decathlon Lommel wilt mij geen attest geven dat ze bevestigen dat de levering op zich liet wachten. Daardoor is de kans klein dat ik een deel van mijn gemaakte onnodige onkosten die ik moest maken met de wagen naar mijn werk niet kan terugvorderen door het niet afleveren van een gewoon simpel attestje . Meermaals mails verzonden, maar toch niet een simpel attestje afleveren dat mij kon helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid