facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Decathlon Hasselt

Decathlon Hasselt

Info

Welkom op de Facebookpagina van Decathlon Hasselt, je mag ons altijd contacteren voor vragen of opmerkingen.



"Zin in een sportieve winkelervaring? Bij Decathlon Hasselt staan meer dan 50 gepassioneerde sporters klaar om u met een grote glimlach verder te helpen."
Adres: Kuringersteenweeg 493, 3511 Kuringen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011 29 07 00
Stad: Kuringen
Route: Kuringersteenweeg 493
Postcode: 3511



op zoek naar gerelateerd: Decathlon Hasselt Wandelschoenen, Decathlon online, Decathlon openingsuren zondag, Openingsuren Decathlon Olen, Openingsuren Decathlon Lommel, Openingsuren Decathlon Antwerpen, Openingsuren Decathlon Sint-Truiden, Sport winkel Hasselt
Recensies
Al twee maal problemen met een online bestelling. Geen communicatie van hun kant over wat er mis is gelopen. Je moet maar gewoon wachten tot je bestelling aankomt. Bijna drie weken voordat de bestelling dan eindelijk aankomt terwijl op de website staat dat het binnen 2 dagen geleverd kan worden! Zeer ontevreden.
Wij kwamen hier kijken voor 2 elektrische fietsen en vroegen om wat uitleg afstanden , welke batterij goed is met 2 kids vanachter op, enz.. , maar het personeel is onbekwaam en gaf het antwoord ja dat is kwestie van smaak . Laat staan dat deze mensen u afstelling van je fiets ook nog eens uitvoeren . Tip voor decathlon hasselt fietsafdeling : laat er mensen werken die er verstand van af hebben , mensen helpen en niet op hun gsmmetje liggen tokkelen en er tegen hun goesting staan . Wij kopen hier dus niet.
Ik had een fiets gekocht bij jullie en na 1 of 2 weken was de poot er al afgebroken dus had ik een nieuwe gekocht en die schroeven gaan altijd los. Toen ik m'n fiets kocht had ik ook zo'n elastiek gekocht voor op de bagadrager en na een paar keer gebruiken was die al hellemaal uitgleurd. Jullie hebben slechte kwaliteit in fiestenspullen.
Grote ruime winkel met ontzettend veel parking! Sommige rekken tonen helaas een beetje leeg, maar over het algemeen een zeer goede winkel! Je kan hier terecht voor bijna elke sport!
Grote winkel. Goede openingsuren Ligt op een terrein met een supermarkt en een fastfoodrestaurant. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Gemakkelijk om te betalen aan de selfscan kassa's.
De midden maten zijn altijd uitverkocht bij de goedkope producten ook al zegt de website iets anders. Hierdoor moet je kijken bij de duurdere producten. Als je een beschikbaarheid knop hebt op je website, zorg dan dat deze correct is. Tenzij het een bewuste strategie is
Leuke winkel, groot assortiment en makkelijk gelegen. De automatische kassasysteem is geweldig
Ruime en verzorgde winkel. Kwalitatief assortiment. Vlotte en hulpvaardige klantendienst. Je koopt er altijd meer dan je nodig hebt : Personeel praat wel graag onderling. Ik heb geen boodschap aan iemand zijn persoonlijke issues die tussen collega's verteld worden...
Super mooi winkel groot en veel keuze
Jappe van de afdeling fiets is echt een super vriendelijke gast die u super goed vooruit helpt hoe druk het ook is
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid