facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Decathlon Duorun

Decathlon Duorun

Info

Unieke en ontspannen loopwedstrijd voor duo's

Geschiedenis

Op zondag 4 juni 2017 om 15 u in het park van Schelle vindt de Decathlon Duorun plaats. Dit is een recreatieve aflossingswedstrijd van 2 x 5 km waar een team bestaat uit een man en een vrouw. Voor meer info kijk op www.duorun.be. Opgelet: enkel voorinschrijvingen.



"Zin geven en het sporten en het welzijn van sporten toegankelijk maken voor een zo groot mogelijk publiek." Decathlon behoort tot de groep Oxylane, die twee vakgebieden verenigt : de creatie van sportproducten en merken, en het uitbaten van lokale handelszaken in België: Decathlon. Op die manier beheersen Oxylane en Decathlon de volledige ontwikkelingsketen van het product, van Research & Development, het bedenken, ontwerpen en produceren tot de logistiek en de verkoop, om op doeltreffende wijze sportuitrusting te ontwikkelen en sport toegankelijk te maken voor iedereen! Decathlon, altijd in vorm!"
Adres: Park, 2627 Schelle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0478 52 39 84
Stad: Schelle
Route: Park
Postcode: 2627


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mu-Z-Ella Mu-Z-Ella 1 km Mu-Z-Ella is een evenemententent voor muzische activiteiten, zoals kleine workshops, ...
BernArt BernArt 1 km Prachtige locatie. Ik gaf er een teambuilding workshop met Het Drumhuis en voelde me ...
Dansstudio Ijvi Hagelstein Dansstudio Ijvi Hagelstein 3 km Dansstudio Ijvi Hagelstein bruist van energie! Heb je zin om te dansen als ontspannin...
San Marco Village San Marco Village 3 km Grote locatie.. leuke thematische event locatie.
Amore Amore 3 km Geweldig service. Wij hebben onze trouwringen er gekocht en echt extreem tevreden. Ge...
Recensies
Echt goed ingedeeld en je kan er alles kopen om te sporten of kamperen. Ik heb men fiets laten onderhouden. En ben er heel tevreden over. En de medewerkers zijn heel vriendelijk.
Had een fiets thuis laten leveren, pedalen moesten er nog op gezet worden en het stuur vastzetten, ik ben een heel onhandige alleenstaande vrouw en was dus speciaal naar de winkel gereden om te vragen of ze me konden helpen. Hiervoor vroegen ze €15!! Sorry bedankt maar laat maar! Zeer teleurgesteld!
Dienst reparatie fietsen verdienen een dikke 10/10 doen hun uiterste best om de fiets tijdig tiptop in orde te krijgen. Enige minpuntje: misschien voor toekomst gericht vervang fietsen aanbieden om toch op je werk te raken als de fiets je enige vervoer is.
Je kan er rustig rondlopen, krijg er makkelijk een medewerker om vragen te beantwoorden, heb goed en mooi tussenseizoen jasje gekocht voor faire prijs
Langer wachten voor en fiets kan niet en als jij hun belt liegen ze toch met elke dag te zeggen dat die morgen is ik vind het echt niet kunnen ik zou nooit meer in die winkel en fiets kopen.
Superwinkel waar je quasi alles vindt voor quasi elke sport en dat aan een normale prijs! Vriendelijk personeel die weten over wat ze spreken!
Super veel keus.Wel druk.Plezant winkel. Zeker terug gaan.
Ruime keuze, vriendelijk en behulpzaam personeel
Bereikbare parking. Grote winkel. Al wat je nodig hebt van een decathlon.
Grote winkel, ruime parking zowel boven- als ondergronds. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Alleen spijtig dat je bij een aanjoop van enkele honderden euros een draagtas dient te kopen, als je er zelf geen bij hebt. Gelukkig staan er soms lege kartonnen dozen ter beschikking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid