facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Debaco Immobiliën

Debaco Immobiliën

Info

Manuel De Backer, de drijvende kracht achter DEBACO, is erkend vastgoedmakelaar en licentiaat in de rechten met een jarenlange ervaring in het notariaat. U zoekt kopers (of huurders) voor uw eigendom? DEBACO vindt ze voor U!

Geschiedenis

Debaco is een immo-kantoor dat bestaat uit een zeer bekwaam team welke streeft naar een verkoop of verhuur zonder kopzorgen.

Adres: Vonckstraat 3, 2270 Herenthout
Telefoonnummer: 014 51 32 16
Stad: Herenthout
Route: Vonckstraat 3
Postcode: 2270


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Huis te huur Herenthout Debaco, Te koop Herenthout, Immoweb huis te huur - Herenthout, Huis te huur - Herenthout en omgeving, Te koop Mikhoeve Herenthout, Immoscoop Herenthout, Immo Herenthout, heylen vastgoed te huur - herenthout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immo Snoeys Immo Snoeys 28 km Super slechte website!! Huur een goede webdeveloper in.
Recensies
Onze woning ´is in 2017 verkocht door debaco de woning heeft 4 maanden te koop gestaan wij waren super content te hebben gehandeld met debaco en voor iets te kopen of te huren kan zeker debaco aan raden ze zijn professionele en vriendelijke mensen
Tijdens onze zoektocht naar een woning hebben we heel wat makelaars tegengekomen. Maar Debaco is echter opvallend een zeer goede en mooie ervaring voor ons geweest. Een huis zoeken/vinden verloopt vaak al met veel zenuwen.. via Debaco hebben we onze woning naar wens gevonden en dat verliep vooral met de makelaar Manuel zeer vlotjes en aangenaam. Wij zijn super tevreden en vooral dankbaar! Zelfs na de aankoop van de woning kregen we hulp van deze makelaar. Groetjes Shabnam
Zeer onpersoonlijk bezoek gebracht als potentiële huurder. Alle potentiële huurders bezochten het appartement tegelijkertijd. Makelaar wist zelfs niet dat de ingang van het appartement aan de zijkant was. Normaal werd dit door een andere collega gedaan, blijkbaar toch wat communicatieproblemen in dit kantoor. Na bezoek stond er nog iemand te wachten voor een bezoek, maar makelaar is zonder omkijken gewoon doorgereden. Alle geluk dat de bewoonster nog zo vriendelijk was om haar even rond te leiden. Bovendien had ik ook het gevoel dat je als huurder niet echt belangrijk bent voor hen en dat ze vooral de belangen van de verhuurder heel hoog achten. Jammer, dit kantoor is best te vermijden.
Niet erg vriendelijk, als iets verhuurd is zet er dan bij in optie . Zo dat mensen geen valse hoop hebben en geen geld moeten besteden aan veel telefoontjes. zelfs E mails worden niet beantwoord.
Zeer oneerlijke manier van werken. Je doet een bod via mail en zet er je voorwaarden bij zodat ze meteen weten welke die zijn. Ze 'bellen' je terug, formuleren een tegenbod van de verkoper en vragen, indien je akkoord bent, om dit op mail te zetten. De voorwaarden die voor ons noodzakelijk waren mochten er als opschortende voorwaarde bij vermeld worden, de verkoper was hiermee akkoord want ze vonden ons "zo'n sympathieke" mensen. De dag nadien krijgen ze toch nog een hoger bod en proberen dan alles om onder het akkoord onderuit te komen en beweren dat ze nooit hebben gezegd akkoord te gaan met de opschortende voorwaarde. Ze weten heel goed waarom ze zelf niets op mail zetten en spreken zichzelf tegen, wat natuurlijk kan als het telefonisch gebeurd is, dan is het woord tegen woord. Mooi lesje geleerd, nooit genoegen nemen met afspraken aan de telefoon en vooral verder zoeken wanneer er Debaco bij staat!!!
Heel spijtig, super mooi appartement gezien, direct contact opgenomen en een bezoek gepland. Na het bezoek alle documenten bezorgd en geen antwoord meer gekregen. Ook verhuurder wist niets van mogelijke nieuwe huurders. Persoon in kwestie ziekgevallen wat zeker mogelijk is maar telefoons worden niet opgenomen, geen reactie op mails,... Wanneer de persoon terug aan het werk zou zijn. Allemaal heel spijtig. Edit: uiteindelijk alles wel professioneel en vriendelijk afgehandeld na veel vijven en zessen.
Alles wordt tot in de puntjes geregeld op een vlotte en vriendelijke manier. Zeer tevreden over dit kantoor en de medewerkers!
Dank voor het professionele advies en de begeleiding bij de verkoop van de ouderlijke woning.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid