facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DEBA Meubelen

DEBA Meubelen

Info

Deba Meubelen is veel meer dan een grote meubelzaak! Het verschil zit hem in de interieurbeleving. Een bezoek aan de showroom is telkens anders. De collecties en de merken worden permanent vernieuwd. Je vindt er altijd wat je zoekt!



"DEBA Meubelen is een inspirerende meubelwinkel in Belsele. Je vindt ons in het Waasland vlakbij de E17, vlot bereikbaar tussen Sint-Niklaas, Waasmunster en Lokeren. We hebben een breed aanbod aan meubelen, verlichting, decoratie, maatwerk en keukens, en vernieuwen continu ons assortiment om in te spelen op de nieuwste interieurtrends. We hebben meubelen in elke stijl: zoek je moderne, klassieke of retro meubelen, of ben je meer fan van de botanische, Scandinavische of industriële stijl? Bij DEBA vind je het allemaal! Laat je inspireren door onze creatieve woonideeën in onze gezellige winkel of uitgebreide webshop, zodat je je huis kunt inrichten tot de thuis van je dromen."
Adres: Lokerse Baan 10, 9111 Belsele
Telefoonnummer: +32 (0)3 722 92 92
Stad: Belsele
Route: Lokerse Baan 10
Postcode: 9111


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: deba meubelen catalogus, deba meubelen levering, deba meubelen openingstijden, deba meubelen kleerkasten, deba meubelen eetkamers, deba meubelen badkamer, deba meubelen stoelen, deba meubelen relaxzetel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meubelen Jonckheere Meubelen Jonckheere 2 km Meubelen besteld, vriendelijk geholpen. Sneller voorradig dan verwacht. So far so goo...
Recensies
Wij hebben al verschillende keren meubels aangekocht bij Deba, ditmaal meubels voor de woonkamer. Elke keer worden we heel vriendelijk geholpen door Rosita, een zeer fijne dame met kennis van zaken! Ook dit keer zijn we meer dan tevreden!
Een enorm grote zaak waar ik graag eens door wandel. De mensen zijn er ontzettend behulpzaam zonder opdringerig te zijn.
Reuze tof. Veel ideeën opgedaan. Fijn advies. Super mooie verlichting. Wij kome zeker terug !
Nooit meer iets kopen bij Deba meubelen! Ik heb 3800 euro betaald voor een zetel die niet goed verwerkt is door Calia en niet beschikt over de kwaliteit die zij tijdens het verkopen betuigden. Mijn zetel zit vol rimpels en het leer ziet er echt niet mooi en strak uit zoals de showmodel in de winkel. Ik ben 3x geweest naar de winkel en dezelfde zetel daar is helemaal anders dan wat ik thuis gekregen heb. De klantenservice is ook heel slecht, want ik kreeg weken/maanden geen antwoord en de medewerkers van de klantenservice zijn ook heel onbeleefd. Hun producten lijken goed afgewerkt zijn en een goede kwaliteit hebben in de winkel, maar in de werkelijkheid krijg je dus totaal iets anders! Ik raad Deba meubelen echt niet aan. Zonde voor uw geld!
Zeer grote meubelzaak. Spijtig genoeg hebben we problemen gehad met onze levering dewelke besteld was eind februari 22 en pas geleverd werd in augustus? Tot 3 maal toe moeten terugkomen met de levering, door externe firma, omdat ze telkens de verkeerde lift mee hadden. Uiteindelijk alles geïnstalleerd en kunnen we van onze bestelling genieten. Bedankt aan de verkoopster Samuela voor alle gedane moeite.
Vandaag onze nieuwe zetel besteld! We wisten vooraf precies welk model maar hadden geen benul van de te kiezen stof. Er was een ruime waaier aan stoffen in de winkel aanwezig, wat het kiezen des te moeilijker maakte. Gelukkig hadden wij een geweldige verkoopster die al onze vragen met de nodige expertise wist te beantwoorden. Wij kijken vol spanning uit naar ons nieuwe salon dat hopelijk binnenkort in onze thuis staat te pronken!
Tevreden met het gekochte artikel. Precies wat we zochten! Ook de prijs was een meevaller!
Een zeer aangename sfeer om in te vertoeven en het ruime aanbod aan meubels, decoratie, keukens en verlichting rustig te bekijken. Wanneer je geen tijd hebt om ter plaatse te gaan, kan je het ook vanuit je zetel. Zeg wat je wil, binnen de 30min. krijg je antwoord en een prijsofferte, klikken op de link en bestellen. De gratis wagen om zelf je bestelling af te halen is dan ook de kers op de taart.
Wat een mooie grote meubelzaak! Zeer ruim en je voelt je er meteen welkom. Bovendien merk ik dat de meubels hier meteen kwalitatief hoger scoren als je ergens gaat zitten of iets aanraakt of opendoet voel je dit al. Ook de verkopers zijn vriendelijk op de afdelingen en eerlijk als het gaat om leveringen en verkopen van materialen. Zeker eens binnenstappen wij gingen allesinds met een aankoop naar huis!
Wij waren op zoek naar stoelen in een specifieke kleur . De dame heeft ons Heel goed geholpen met veel geduld en duidelijk advies. Zelfs voor de verlichting is er heel veel keuze. Voor ons was het wat ver rijden , maar we zijn heel blij dat we toch nog naar Deba meubelen gereden zijn. En we gaan dit zeker nog doen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid