facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dea Plus

Adres: Kuringersteenweg 186 , Hasselt 3500, BE
Telefoonnummer: 011 22 04 12
Stad: Hasselt
Route: Kuringersteenweg 186
Postcode: 3500



op zoek naar gerelateerd: deaplus heusden-zolder, Deaplus Roeselare, Deaplus Boortmeerbeek, Deaplus vacatures, Deaplus review, Keukens Hasselt, Keukens Plus, Nuno keukens piccolo
Recensies
Dit bedrijf is failliet aan het gaan, dus blijf hier weg als je je geld niet in rook op wilt zien gaan. Hoe zeer wij ook proberen, kunnen wij niets positiefs zeggen over Deaplus. Wij zijn goed opgelicht. We hebben de offerte december 2020 getekend en de keuken september 2021 besteld. Het is al juni 2022 en onze keuken is nog steeds niet volledig. Het gaat hier niet enkel om toestellen. Ze hebben ons een bekrast ladefront gegeven en de deur van onze frigo is oud en zo krom als maar kan. We hebben al 100 keer contact met hun proberen op te nemen, maar je wordt gewoon aan het lijntje gehouden. Telkens krijg je een ander excuus te horen en vertellen ze al maanden dat ze het volgende week gaan oplossen. Tot nu toe hebben we nog geen enkele sorry gehoord. Ook over de kwaliteit van de keuken zijn we absoluut niet te spreken. Bij Eggo of een andere keten heb je voor de helft van de prijs betere kwaliteit. Vinden jullie dat normaal dat je 17000 euro voor een keuken betaald en de ladefronten bekrast en krom zijn? Onze vaatwasser gaat niet goed open en dicht omdat hij aanschuurt tegen een andere kast en de tablet is na 1 week al gebarsten. De kraan die ze geplaatst hebben is niet degene die we besteld hebben. En ga zo maar voort... Wij zijn er van overtuigd dat er kwaad opzet in het spel is. We voelen ons niet alleen opgelicht. We zijn ook daadwerkelijk opgelicht.
Een half jaar geleden heeft Dea Plus onze keuken geplaatst. Bij plaatsing bleek dat er grote fouten gemaakt zijn in de offerte en in het elektrisch plan. Zo hebben ze een keukenblad met verkeerde afwerking mat i.p.v gepolijst geplaatst. Het verkeerde keukenblad dat momenteel op onze keuken ligt, hebben we nooit in de toonzaal gezien dus we wisten niet eens dat deze afwerking bestond en op de offerte is in de benaming niet af te leiden of het gaat over de matte of gepolijste afwerking. Dit is een fout van Dea plus, maar toch weigeren ze hun verantwoordelijkheid te nemen en verwachten ze dat wij voor de extra kosten betalen om hun fout recht te zetten. Daarnaast is de matte versie zeer vlekgevoelig na 6 maanden zijn er al verschillende vlekken ingetrokken wat maakt dat dit keukenblad helemaal niet geschikt is voor een keuken. We hebben dus geen andere keuze dan dit te vervangen. Daarnaast hadden we vanaf het begin aangegeven dat we een hogedruk stoomoven wouden van Miele. Wij hebben de elektriciteit aangelegd conform hun elektrisch plan, maar door het afleveren van een foutief elektrisch plan kan de stoomoven nu niet aangesloten worden. Om de stoomoven aan te sluiten, dienen we wijzigingen te doen in de elektriciteit, maar ook hier willen ze hun verantwoordelijkheid niet nemen om dit op te lossen. Het mooie, handige toestel staat hierdoor al een half jaar stof te vangen in onze nieuwe keuken. Ook werd er een fout gemaakt in de constructie waardoor het werkblad onvoldoende draagvermogen heeft. Dit is nog steeds niet opgelost. De naservice en communicatie is nihil. Deze firma heeft grote fouten gemaakt door vak onbekwaamheid en weigert enige verantwoordelijkheid te nemen.
Alles valt en staat met goede communicatie. Laat juist dit nu volledig ontbreken bij deze firma. Uiteindelijk - na veel hoofdpijn, boze e-mails, telefoontjes en zelfs een bezoek aan het hoofdkantoor - is eindelijk nu alles af. Echter, dit heeft ontzettend lang geduurd. Zoals anderen al aangeven worden telefoontjes en e-mails amper tot niet beantwoord en maakt men beloftes die ze niet kunnen waarmaken.
De reinste oplichterij. Wij hebben een keuken van 17000 euro gekocht bij Deaplus. Alles is van de laagste kwaliteit. Onze dampkap en vaatwasmachine werken na 5 maanden al niet meer en onze tablet op het aanrecht is gebarsten. Je ontvangt kasten met barsten en krassen in, of panelen die krom staan. Wij hebben, ongeacht de sector, nog nooit zo'n slechte firma gezien.
Service nihil. Al 6 maanden op vaatwasser aan het wachten. Tot dusver bleven 7 e-mails zowel naar persoonlijk mailadres van verkoper als algemeen info mailadres totaal onbeantwoord alsook 6 telefoontjes in totaal 3 verschillende medewerkers aan de lijn gehad. Ze gingen mij een voor een op de hoogte houden. Echter: gewoon nog steeds NIETS gehoord.
Dea Plus heeft voor ons een ontwerp en berekening gemaakt voor een nieuwe keuken. Alleszins top! De vriendelijke adviseuse wist echt waar ze het over had en dacht mee met ons. Sterker nog , ze kwam met een compleet andere visie en die is het uiteindelijk ook geworden. Mooie, kwaliteitsvolle materialen en de prijs voor de droomkeuken viel ook oprecht mee. Het blijft veel geld, maar prijs-kwaliteit zeer dik in orde. Daar kunnen de grote keukenbedrijven niet tegenop!!
Vakmanschap en vriendelijk onthaal. Goed gesprek met Christine, ze was zeker een meerwaarde voor ons.
Onbetrouwbare firma. Service, communicatie en vakbekwaamheid is nihil.
heel tevreden, de jongens van DAC verhuizingen hebben de keuken geleverd, top kerels, echt ervaren mensen, heel blij met mijn keuken.
keuken na paar jaar al aan het lekken, deurtjes hangen scheef, werkblad komt los, niet gaan als ik u was
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Dea Plus .

Hasselt keuken en badkamer

openingstijden, locatie, vervoer. Kuringersteenweg 186 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Dea Plus adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Dea Plus . Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Dea Plus delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid