facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zwarte Parel

De Zwarte Parel

Info

Verkoop van parels geschikt voor groot- en kleinhandel. Deze parels komen rechtstreeks van ons familiebedrijf uit Makemo tuamotu,Tahiti.



"Als juwelier-goudsmid heb ik de mogelijkheid om mijn parels rechtstreeks aan te kopen via een familiebedrijf op Makemo Tuamotu.Onze focus van ons bedrijf gaat naar de verkoop van parels. U bent bij ons aan het goede adres voor aankoop van een lot parels en of parels per aantal, soort.. . die u creatief kunt verwerken in uw juwelen… Daarnaast heb ik ook een eigen collectie van ringen,oorringen,armbanden,halskettingen...via de webshop aan te kopen.Wij zijn nog een kleine onderneming waarbij we onderworpen zijn aan de vrijstellingsregeling van belasting . De Btw is niet toepasselijk bijgevolg we u onze producten aan scherpe prijs kunnen aanbieden.U kunt ons steeds bereiken via mail of telefoon voor verdere vragen en uitleg."
Adres: Ardooisestraat 150/1, 8870 Emelgem
Telefoonnummer: 0471643710
Stad: Emelgem
Route: Ardooisestraat 150/1
Postcode: 8870


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid