facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zuidkant

De Zuidkant
Adres: Frederik Burvenichstraat 156 , Gand 9050, BE
Telefoonnummer: 09 223 72 35
Stad: Gand
Route: Frederik Burvenichstraat 156
Postcode: 9050



op zoek naar gerelateerd: De Zuidkant Damme, De Zuidkant menu, De Zuidkant Damme Gault Millau
Recensies
Teleurgesteld naar buiten gegaan hier. Absoluut geen verfijning terwijl je het voor die prijs toch een beetje mag verwachten. De prijzen van het buffet zijn erg misleidend prijs op de website is "vanaf"! dus eigenlijk niet à volonté want je betaalt elke gang apart. Zonder inspiratie en eenzijdige smaken. Dessert was echt niet lekker. ** voor het kader en voor de soep. Bediening ietwat onverschillig.
Het liep al fout bij het naar binnenkomen . Totaal geen liefdevol gevoel voor de omgeving . Ik hou niet van afgestreken tuinen en huizen. Maar dit was gewoon slordig. Ik was afgegaan op de recensies. Het oude huis van vroeger was een juweeltje jammer dat het geklungel dit alles teniet doet. Zeer duur voor een gaarkeuken en geen verfijning op je bord. Bediening zeer onvriendelijk en geen bezieling. Kortom ik was er niet over te spreken. Ze vragen 17 euro voor een hoofdmenu en het is dit niet waard. Sorry maar het moest eruit. Hopelijk lezen ze dit en werken ze eraan. Ik was bij Volta gaan eten een lunch voor 28 euro en echt ik dacht die mensen van Volta die werken verfijning tot aan de bediening . Ik verwacht niet hetzelfde maar voor mij verdient de Zuidkant niet de naam van een restaurant.
Heerlijke gerechten vol met verse en diverse groenten, in een aangenaam luxueuze locatie met een ongedwongen sfeer. We hebben oprecht genoten van het hoofdgerecht, en extra punten voor de perfecte rabarbersoep. Bedankt!
Zeer lang moeten wachten, onderbezetting. Mooi kader. Eten was voor mij een zware teleurstelling. Geen mooie presentatie, weinig creatief, smaken waren ondefinieerbaar, droog, weinig, dessert was zeer matig en niet fijn. Pure chaos voor de rest..enkel de cava was lekker. Duur voor wat het is...
Zeer mooi pand, ziet er op het eerste zicht ook gemoedelijk uit. Maar daarmee is alle positiefs gezegd. We hadden een brave peuter van 2 jaar bij. We werden daar naar een donker hoekje gestuurd, geen kinderstoeltjes aanwezig, tot daar aan toe, en werden er verder buiten gekeken. Sfeer zeer negatief, personeel zeer hautain...Eten niet gesmaakt, honger over. Een zware teleurstelling.
Heel leuke ontdekking! En dat slaat zowel op de locatie, inrichting, bediening en het eten. Heerlijk vegetarisch met weliswaar een beperkte kaart, maar alles is dan wel knapperig vers!
Mooie locatie, toffe inrichting met lekkere drankjes. Klein nadeel in het donker dat het niet duidelijk was waar de ingang was, het is een heel donkere oprit en wandelpad.
Na lange tijd nog eens terug gegaan naar de zuidkant... Wat een teleurstelling! Plat gekookte pasta, weinig verfijnde groentjes en erg onvriendelijke bediening. Een beetje jammer van het geld...
Heerlijke gevarieerde dagschotels in huislijke sfeer voor een schappelijke prijs. Ook de prosecco is een aanrader
Super mooie locatie, vriendelijke bediening. Kijk op voorhand online wat er geserveerd wordt, er is geen menu.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid