facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zuidkant

Adres: Jacob van Maerlantstraat 6,, 8340 Damme, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 050 37 16 76
Stad: Damme
Route: Jacob van Maerlantstraat 6,
Postcode: 8340


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 15:00
Zondag: 11:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: de zuidkant damme gault millau, zuidkant 55, restaurant de zuidkant openingstijden, lunch damme, tripadvisor de zuidkant damme, sterrenrestaurant west vlaanderen, restaurants damme, la bouffee damme
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Hof van Vivenkapelle 't Hof van Vivenkapelle 3 km Zalig plaatske door en met zalige mensen..wij komen terug...
Het oud gemeentehuis Het oud gemeentehuis 3 km We wilden op een zonnige middag stoppen om iets te drinken op het terras. Er waren ge...
Recensies
Alles is perfect! De gastvrouw is supervriendelijk en attent, niets is haar teveel. De gerechten zien er niet alleen aantrekkelijk uit maar zijn perfect qua smaken. De wijnen zijn super. We hebben er heerlijk gegeten. Eén van onze tafelgenoten moet opletten met vis, en zonder enige twijfel werden 2 andere gerechten klaargemaakt die heb ik me laten vertellen erg lekker waren, ook de wijnen werden hier aangepast. Een echte aanrader!
Een echte aanrader voor iedereen. Gezellig, warm ingericht restaurant. Service vond ik echt top, niks te kort gekomen en geen saaie bedoeling. De gastvrouw weet perfect met wat ze bezig is. Dan de gerechten, wij hebben gekozen voor de menu met de aangepaste wijnen. Van hapjes tot dessert gewoon klasse, een top chef die weet met wat hij bezig is. Gewoon smaakbommetjes van de bovenste plank. Prijs kwaliteit een echte aanrader.
Gisteren genoten van het diner in restaurant de zuidkant. We kozen voor het 5 gangen menu en alle gerechten waren tip top in orde. De bediening door de 2 gastvrouwen was perfect en elk gerecht werd met een glimlach aan tafel gebracht. Restaurant De Zuidkant heeft 1 Michelin ster en is dit ook zeker waard. We komen hier zeker nog terug!
Heel lekker gegeten in een mooi en gezellig kader, met super vriendelijke ontvangst en bediening. We kozen het 4 gangen menu voor 69€ wat een koopje bleek. Super kwaliteit en dito bereidingen, die begeleid worden met een heel mooie selectie wijnen. Dit is een adres waar we zeker terug komen.
Gezellig cosy terras...top bediening...charmante lieve gastvrouw...en bovenal superrrrr lekker gegeten...meer dan waard om net dat ietsje meer te betalen...!!!!
Eten en bediening zijn super ! Zowel voor een lunch als een menu of aan de kaart. Een uitgelezen wijnkaart maar de huiswijn is ook uitstekend optie beschikbaar met aangepaste wijnen
Uitstekend restaurant met goede menukeuze en vriendelijke bediening. Kwaliteit verzekerd. Goede wijnkaart.
Leuke locatie in hartje Damme. Lekker eten, bijpassende wijnen en vriendelijke bediening. We zaten op terras onder een druivenlaar.
Wat een sublieme ervaring, zowel qua smaak als qua service en ontvangst top!
Ongelooflijk verfijnd en lekker eten en drank aangeboden door zeer vriendelijke en galante mensen in een mooi decor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid