facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zoom

De Zoom

Info

Op zoek naar dat tikkeltje extra voor jouw evenement? Wil jij je herinneringen van je favoriete momenten delen met je bezoekers? Dan is een photobooth van De Zoom exact wat je zoekt!

www.dezoom.be

Geschiedenis

Op zoek naar dat tikkeltje extra voor jouw event? Dan is een photobooth van De Zoom exact wat je zoekt. Eenvoudig te huren tegen een voordelige prijs.



"Met de photobooths van De Zoom deel je herinneringen van je favoriete momenten."
Adres: Opvoedingsstraat 23, 3010 Kessel-Lo
Telefoonnummer: +32485440246
Stad: Kessel-Lo
Route: Opvoedingsstraat 23
Postcode: 3010



op zoek naar gerelateerd: Photobooth verhuren, Huur een photobooth, Fotobox op feest, Photobooth goedkoop, Photobooth huren trouwfeest, Fotobooth, Photobooth West-Vlaanderen, Klikbox
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Photobooths4you Photobooths4you 521 meter Jasper zorgde afgelopen weekend voor de fotobooth op ons huwelijksfeest. Het was een ...
Recensies
Jasper zorgde afgelopen weekend voor de fotobooth op ons huwelijksfeest. Het was een fantastische ervaring en de ultieme finishing touch. Het gastenboek is een heel leuke herinnering voor achteraf. Ook de bijgeleverde props waren geweldig. De service was perfect, zeer vlotte communicatie, Een echte aanrader !!
Simpelweg geweldig! Ik heb bij Jasper een photobooth gehuurd voor ons huwelijk in de Hoorn. Jasper heeft alles goed geregeld in die mate dat ik niets heb moeten doen. photobooth stond geleverd en terug opgehaald zonder dat ik er iets van gemerkt heb Hij heeft samen met mijn grafisch ontwerpster de lay-out geregeld van het fotostrookje, er lag een album bij waar mijn gasten de strookjes in konden plakken en er waren props voorzien naast de photobooth!! Ik vind het top! Bedankt Jasper ik raad je zeker aan bij vrienden. Shauni
We hebben een heel positieve ervaring gehad met De Zoom - photobooth! Vlotte communicatie op voorhand en alles stond correct opgesteld zoals we gevraagd hadden op de dag zelf. Wanneer de photobooth eventjes niet werkte, was het telefonisch binnen de 5 minuten opgelost. Goede kwaliteit van foto's en heel fijn dat we ze twee dagen later al online gekregen hadden. Ik kan het iedereen aanbevelen.
We hebben ons kostelijk geamuseerd met deze photo booth! Het gastenboek dat je er bij krijgt is een mooie meerwaarde en herinnering voor de gastheer en -vrouw. De communicatie met Jasper was top. De installatie ging vlot.1x een beroep moeten doen op de hulplijn, maar ook dat verliep vlekkeloos. Leuke attributen kreeg je erbij.
We hebben deze Photo Booth gehuurd voor een lokaal festivalletje. We zijn hier heel tevreden over. Super vriendelijke en vlotte communicatie. Alles tip top in orde! Hier gaan wij nog huren! :D
Soepele communicatie, een nette prijs, een hele hoop leuke props en tijdig geleverd en opgehaald! Voor een photo booth moet je bij De Zoom zijn!
Bedankt voor de knappe service. Goede communicatie vooraf. Stipt bij levering en mooi materiaal! Werking was perfect. Leuke attributen en knap gepersonaliseerd gastenboek. Het is een blijvende herinnering! Aanrader!!!
Wij hebben de photobooth gehuurd om het 15 jarig bestaan van onze zaak Mooi Lifestyle te vieren samen met onze klanten. Vriendelijk en correcte info, goede service, eenvoudige plaatsing. Alles werkte naar behoren. Zeker een aanrader als meerwaarde op je feestje of event, herinneringen die blijven! Bedankt Jasper, wij huren de photobooth met veel plezier terug bij een volgende gelegenheid.
Wij zijn heel tevreden over de photobooth De Zoom! Heel fijn dat bij de personalisering van de strookjes een eigen logo kan gebruikt worden! Jasper dacht ook mee na over de leesbaarheid van de tekst op dit logo. De gasten op ons trouwfeest vonden de photobooth heel leuk en waren blij een strookje mee naar huis te mogen nemen. Wij waren dan weer blij met het gastenboek waarin de gasten het tweede strookje konden plakken. Na feest feest kregen we alle foto's digitaal toegestuurd, wat heel fijn is om op terug te vallen.
We huurden afgelopen weekend de Zoom voor ons trouwfeest. Alles werd zoals afgesproken netjes opgesteld en weer opgehaald. Er waren erg veel leuke attributen bij waardoor onze gasten het beste van zichzelf konden geven. Ook het album dat bijgeleverd werd, is een superleuke herinnering. De communicatie en voorbereiding zoals het bespreken van de layout van het fotostrookje verliepen super vlot. Een echte aanrader voor wie een photobooth zoekt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid