facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zonnebrug

De Zonnebrug

Info

De Zonnebrug is een authentiek gerenoveerde dijkhoeve, gelegen in het gehucht De Zonne. Het ligt middenin het Krekengebied, een oase van rust en stilte!

Geschiedenis

De Zonnebrug is een luxe vakantieverblijf op een boogscheut van de Belgische en Nederlandse kust. Dit charmeverblijf biedt plaats aan 2 tot 10 personen en is zeer stijlvol ingericht. Het ligt middenin het Krekengebied, een oase van rust en stilte, en een paradijs voor fietsers, wandelaars en lekkerbekken. Logeren in De Zonnebrug is grenzeloos genieten!

Adres: Beoostereedepolderdijk 6, 9882 Sint-Jan-In-Eremo, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 9 377 61 09
Stad: Sint-Jan-in-Eremo
Route: Beoostereedepolderdijk 6
Postcode: 9882



op zoek naar gerelateerd: Vakantiewoning Sint-Margriete, De Dijkhoeve, De Waterputhoeve, De Hemelse Polder, De Molenkreek, Vakantiewoning met ontbijt, De Zwamhoeve, Vakantiewoning Sint-Jan-in-Eremo
Recensies
Zeer charmante en luxueuze bed & breakfast. Ruime kamers en excellent ontbijt. Mooie omgeving om te wandelen of te fietsen.
Prachtig verblijf. Alles kraaknet en met smaak ingericht. 3 slaapkamers met 3 ingerichte badkamers. Keuken voorzien van alle comfort. Een aanrader voor wie rust zoekt, of weekend met familie of vrienden wil boeken. Enkel nadeel is dat het redelijk veraf van de winkels ligt. Maar zeker een aanrader
Één schitterende b&b ineenschitterende omgeving. Lekker ontbijt, heel verzorgd. We hebben er 200% genoten.
Ons verblijf was een openbaring.Schitterende locatie heeel vriendelijke uitbaters en heel verzorgd en uitgebreid ontbijt met heel groot aanbod van streekproducten.
Net terug van 3d Zonnebrug. Als B&B-uitbater met 10 jaar ervaring kan ik deze collega goed inschatten. Welnu, het is een top-b&b : héél erg mooi binnen & buiten, fantastisch gelegen, toffe uitbaters en uitstekend ontbijt. Dit is een voorbeeld voor de hele sector !
Mooie propere kamer. Vriendelijke warme mensen met de nodige kennis en super ontbijt. Ideaal oms eens weg te zijn uit de drukte.
Heel netjes, gezellig. Prima ontbijt. Een aanrader.
Een plekje dat je eigenlijk geheim wil houden... een magnifiek gerestaureerde hoeve genesteld in een betoverend landschap van bomenrijen en waterlopen. Dé plek om tot rust te komen, met stijlvol ingerichte ruimtes in zachte aardekleuren, een goddelijk bad, een idyllische tuin, een heerlijk ontbijt en een ontspannen gastkoppel.
Super verblijf ook voor meerdere nachten. Goed ontbijt en zeer schoon en netjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid