facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zon

De Zon

Info

Yoga- en meditatiestudio, Ontspanningstrainingen, Mindfulness, Coaching, Vedische Astrologie en Tzolkin.

Geschiedenis

PRAKTIJK DE ZON: “Waar rust, eenvoud en kracht samenwerken.”
Het creëren van balans in je leven, is het mooiste geschenk wat jij jezelf en je kinderen kunt geven.

De Zon is een yoga, meditatie en coachingscentrum in Kinrooi.
De Zon helpt kinderen en volwassenen rust en balans in zichzelf te vinden en deze rust en balans te integreren in hun dagelijkse leven.
Ik ben An Gysen (1980) en ik ben ervaringsdeskundige in meditatie en mindfulness en yoga docente voor kinderen en volwassenen. Ik ben moeder van Teun (7 jaar). Oorspronkelijk kom ik uit Bree en woon nu vier jaar in het mooie Kessenich aan de Maasplassen, aan de grens met het pittoreske witte stadje Thorn (NL).
Sinds 2002 ben ik me gaan verdiepen in meditatie en ik heb verschillende meditatietechnieken bestudeerd en beoefend waaronder Vipassana, Shaktipat, Mindfulness om uiteindelijk thuis te komen in Kriya Yoga. Uit mijn ervaringen heb ik veel geleerd en de vruchten hiervan pas ik toe in mijn leven. Dat helpt me om mezelf te kunnen zijn en balans in mijn leven te brengen. Oorspronkelijk ben ik van opleiding Rechtspracticus en heb me daarnaast omgeschoold tot mindfulness en kinderyogadocente bij het Holistische Opleidingscentrum Arterre in Nijmegen. De opleidingen zijn in Nederland getoetst door het CRKBO en het KTNO en geaccrediteerd door VYN, BATC, NVST en LVNG, wat betekent dat de kwaliteit van deze opleidingen op regelmatige basis wordt getoetst en voldoen aan alle voorwaarden om volwaardige kinderyoga en mindfulnessdocenten op te leiden. Momenteel ben ik ook kindercoach in opleiding aan hetzelfde opleidingscentrum.
Ik coach kinderen en volwassenen om rust en balans terug te vinden in zichzelf en dit te integreren in hun dagelijkse leven. Het mooie ervan is dat je jouw leven niet drastisch hoeft te veranderen. Als je begrijpt dat innerlijke rust en balans, uiterlijke rust en balans creëren dan gebeurt de verandering geleidelijk aan vanzelf.
Dit doe ik door mijn ervaringen en opleidingen in de praktijk om te zetten en te delen met kinderen en volwassenen in de vorm van individuele sessies, groepssessies, cursussen en trainingen.
Ik heet je van harte welkom bij De Zon. Laat ook jouw licht stralen want iedereen is uniek!

Adres: Kerkstraat 6, 3640 Kinrooi
Telefoonnummer: 32 473 56 43 79
Stad: Kinrooi
Route: Kerkstraat 6
Postcode: 3640



op zoek naar gerelateerd: Temperatuur Kinrooi, Buienradar Meteovista Kinrooi, Weer Kinrooi 14 dagen, Weer Kinrooi per uur, Buienradar Kinrooi 24 uur, Kmi weer Kinrooi
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid