facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De zoete zonde Ranst

De zoete zonde Ranst

Info

Geschenkmanden
SeizoenChocolade, pralines, koekjes
broodjes, croque's, panini's, soep
Pannenkoeken, wafels, koffie met gebak

Adres: Lievevrouwestraat 12, 2520 Ranst
Telefoonnummer: 03 480 76 10
Stad: Ranst
Route: Lievevrouwestraat 12
Postcode: 2520



op zoek naar gerelateerd: Zoete Zonde Meerhout, De Zoete Zonde Meerhout menukaart, Ontbijt Ranst, Zoete Zonde bongo, De Zoete Zonde Munte, Snoepwinkel Ranst, Zoete Zonde Nieuwpoort, De Zoete Zonde Roeselare
Recensies
Ik heb een tussenstop genomen in deze zaak omdat mijn afspraak in Herentals was uitgesteld. De uitbaters zijn super lief en openen deze zaak met hart en ziel! Ik ben niet afkomstig van de streek maar vele klanten kennen de uitbaters hier bij naam. De setting van deze zaak is zó aangenaam! Een gezellig winkeltje waar er enkele tafeltjes zijn om lekkere koffie te drinken en zoet zonden te eten Als ik ooit nog in Ranst moet zijn of passeer kom ik hier zeker terug! De zoete zonde is een echte aanrader! Parkeren: Gratis parkeren in de straat.
Zeer vriendelijke bediening, heel lekkere koffie. Lekkere pralines, die ook nog is in heel leuke doosjes verpakt worden. Super lekkere broodjes. Een klantvriendelijke, leuke zaakEten: 5/5
Voor een gezellig koffietje moet ge daar zen Eten: 5/5
Heel lekker ontbijt. Ruime keuze in beleg, broodjes, koffiekoekjes.. Snelle en vriendelijke service. Gezellige winkel met heerlijke aroma's van koffie en chocola.
Ik moet eerlijk toegeven . "zonde" mag je in wat grotere letters zetten jammer genoeg. Eens voor de eerste keer langs geweest samen met famillie. 1. Koffie die niet smaakte. 2. Wafel dat steen hard was. 3 . teleurgesteld wegens je voor onbijt moet reserveren zonder enige info te vinden zo wel online als op de menu kaart. 4. Vriendelijkheid was wel oke , aleen mocht het wel een beetje minder wegjagend zijn en toon ook wat rustiger. 5. En de aub update de prijzen is even zowel online als op de kaart. Als een onbijt online voor 9€ per persoon staat, moet deze niet op de kaart 15€ per persoon. Jammer genoeg wat dit de eerste en laatste keer dat ik hier kom. Of er moeten drastische veranderingen komen want ik persoonlijk was enorm ontgoocheld.
Mooie kaart, super vriendelijke dames die ons bediend hebben. Lekkere koffie en thee en ook de croque was verzorgd en lekker. Een echte aanrader.
Super vriendelijke bediening. Lekkere koffie en gebak. Top
Leuke winkel met heel veel keuze in chocolade, koekjes, snoep en leuke geschenkverpakkingen die je zelf kan samenstellen naar keuze !
Gezellig chocolade winkeltje en tof om snel een kleine hap te eten. Ook lekkere koffie met een taartje kan er zeker bij. Als je een lekker cado wil, moet je daar zijn en koffiebonen of gemalen als je thuis super koffie wil drinken. Is trouwens van een lokale branderij kuperus.
Het is er super gezellig en ze is ook heel erg lief. Je kan er ook chocolade kopen en die is mega lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid