facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De zoete glimlach

De zoete glimlach

Info

Taarten in alle vormen en alle maten. Thema's naar keuze. Vulling naar wens en dagvers. Op vraag lactosevrij. Taartdecoratie,workshops volwassen/kinderen

Geschiedenis

Enkele jaren geleden kreeg ik de mogelijkheid om me in mijn eigen creativiteit te verdiepen. Dit begon met het maken van een taart voor de verjaardag van mijn 2 kinderen. Al snel had ik de smaak te pakken en volgde een aantal Wilton cursussen die ik met succes afrondde.
Zelf ben ik lactose intolerant en ken dan ook maar al te goed het nadeel van gebak eten. Dus dacht ik bij mezelf, "waarom combineer ik die 2 niet met elkaar?"
Vandaag kan ik zeggen dat mijn taarten niet enkel (indien nodig) lactose-vrij zijn maar ze worden ook door iedereen goed onthaald omwille van hun luchtigheid en smaak. Dit alles is enkel mogelijk door gebruik te maken van producten in hun zuiverste vorm. Ik werk dus niet met kant-en -klare bakpakketten en voorbereide vullingen. Iedere vulling wordt zorgvuldig bereid met verse producten en fruitsoorten. Ik ga met veel enthousiasme elke uitdaging aan: themataarten, verjaardagstaarten, communietaarten, speciale gelegenheden, babyborrel, babyshower... noem het maar op...



"Bij dezoeteglimlach kan je terecht voor taarten, cupcakes, koekjes en meer. Onze taarten worden dagvers bereid op basis van biscuit, verse banketbakkersroom en verschillende ambachtelijke moussevullingen. In ons atelier kan je regelmatig workshops volgen. Ben je zelf een bakker? Dan kan je ook bij ons terecht voor kleine bakmaterialen en unieke foodprints. Lactosevrij / koemelkvrij gebak op aanvraag. Bakkerij, verjaardagstaarten, taarten, cupcakes, fondantkoekjes, seizoensgebak."
Adres: groenstraat 12, 3621 Rekem, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0032497214894
Stad: Rekem
Route: groenstraat 12
Postcode: 3621



op zoek naar gerelateerd: Workshop bakken Antwerpen, Workshop taarten maken Limburg, Workshop taarten decoreren Leuven, Workshop taart afsmeren, Workshop taarten decoreren Antwerpen, Cursus taarten decoreren, Workshop taarten maken vlaams brabant, Workshop cupcakes
Recensies
Ieder jaar bestel ik bij Inge van de Zoete Glimlach een prachtige verjaardagstaart voor mijn zoon. Op en top verzorgd met zijn lievelingssmaken, iederjaar weer een gepersonaliseerde thema, van een heuse fortnite tot een combi voetbal-halloween lekkernij waar de hele familie en vriendenkring iedere keer weer naar uitkijkt! Gezien de beperkte kring feestjes werden het dit jaar cupcakes, mmmmm speculaas en marshmallow-fifa smaakmakers, echt weer een feest op zich! Doe zeker eens een workshop mee, wij hebben zelf de ouder-kind workshop meegevolgd en gingen met een heuse Pieten-speelgoedzak-taart naar huis maar vooral ook met een mooie quality-time middag vol leuke herinneringen! Dankjewel Inge voor je lekkernijen met een Zoete Glimlach
Zelf al eens een workshop gevolgd bij de zoete glimlach, echt een aanrader! Hoogwaardige producten en een zeer goede uitleg! Ook de taarten die Inge bakt zijn super lekker! Ze houdt rekening met je wensen met prachtig en lekker eindresultaat als gevolg!
Al verschillende workshops gevolgd bij de zoete glimlach. Deze worden met veel liefde en passie gegeven. Je krijgt heel veel tips en natuurlijk ook een super zelf afgewerkt product mee naar huis. Kom met veel plezier om iets nieuws te leren. Je kan bij hen ook terecht voor op maat gemaakte eetbare fotoprints. Top!! Echt een aanrader
Ben je op zoek naar iets uniek, dan ben je bij de zoete glimlach aan het juiste adres! Super toffe mensen met een passie en hart voor bakken! Overheerlijke prachtige taarten, en voor iedereen wat wils! Niets wat onmogelijk is voor deze toppers!
Liefdevolle home-Made lekkernijen! Voor ieders wens een gepersonaliseerde taart met een overheerlijke vulling. Ook de biscuit is zacht en smaakvol. Wat wil je nog meer?
Voor de verjaardag van ons dochtertje hadden we gevraagd om een taart de maken in het thema van de Unicorn. Het resultaat was prachtig! Qua smaak zat de taart ook goed. Prijs kwaliteit is correct en ook het afhalen van de taart was volgens de afspraken. Een dikke aanrader dus!
Keer op keer weer heerlijke taarten!
Super lekkere taarten, cupcakes….eigenlijk alles. Ieder thema is mogelijk en elke keer is de taart een echt feestje, een echte aanrader!
Voor een leuke workshop waar je heel veel bijleert en achteraf kan genieten van je eigen creaties, één adres, de Zoete Glimlach !
Bedankt @dezoeteglimlach voor de heerlijke sinterklaascupcakes... suuuperlékker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid