facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zilveren Lepel

Adres: Lepelstraat 9, 8830 Hooglede
Telefoonnummer: 051 20 61 05
Stad: Hooglede
Route: Lepelstraat 9
Postcode: 8830



op zoek naar gerelateerd: De Zilveren Lepel Menu, De Zilveren Lepel boek, Take away Hooglede, Pizzeria Hooglede, Restaurant Izegem, De Zilveren Lepel prijzen, Restaurant Staden, Ribbetjes Roeselare
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Zilveren Lepel De Zilveren Lepel 4 meter Geweldige ontvangst, lekker eten. Zeker een aanrader!
Recensies
NOOIT meer. Bediening absoluut niet vriendelijk, ribbetjes grotendeels aangebrand en zonder kruiden en er zat veel aarde in de salade. Er werd bij het brengen van het eten niet gevraagd wat we wilden drinken, terwijl onze aperitief duidelijk op was. Als we dan vroegen om een fles water was het nogal met tegenzin dat ze die kwamen brengen. Alsjeblieft en dankuwel kennen ze hier duidelijk niet. Ik ga deze plek zeker niet aanraden aan anderen.
Al op veel plaatsen ribbetjes gaan eten, deze kan ik zeker bij mijn top 3 plaatsen.Eten: 5/5
Vlotte bediening, lekkere ribbetjes! Correcte prijs voor wat je krijgt!
Vriendelijk bediening en heel lekker gegeten. Alles perfect in orde!
Altijd leuk en lekker bij Antoon!Eten: 5/5
Voor mij nog altijd 'de' beste ribbetjes, ik kom er al jaren. Gelegen in een doodlopende straat met ruime parking. Ook de andere gerechten zijn lekker. Gezellig interieur.
Lange wachttijden, koude ribbetjes zonder smaak zeker geen kampioenstitel waardig, lauw stoofpotje in een broodje die de saus opslorpt. Gelukkig warme frieten! Chaos bij t personeel, vroegen drank 3x en kregen rekening voor de drankjes. Constant afhaal waardoor restaurant enorme vertraging oploopt. Jammer, wel n ster voor t uitzicht.
Lekker eten maar wij zaten in in een hoekje naast de deur waar iedereen binnen en buiten gaat. De deur bleef meerdere malen openstaan waardoor we vaak de tocht voelen en niemand deed de deur dicht. Ik ben ze dan meerdere keer zelf gaan toe doen. Mijn broer zat tegen de muur en voelde daar zelfs de koude uit de muur komen.
Lekker , maar als je geen looksaus of Provençaalse saus lust is het maar een droge bedoening .. misschien een schijfje lookboter op de ribbetjes ? kan je geen warme pepersaus bij bestellen ? Is er nogthans voor een lamskroontje ..
Echt grillrestaurant met de kok zichtbaar aan zijn vuur. Landelijke sfeer en lekker eten. Gelegen aan een rustige straat, waar alleen voor fietsers doorgaand verkeer is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid