facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zilveren Beer

De Zilveren Beer

Info

Antiekzaak gespecialiseerd in Engels Antiek

Geschiedenis

Meer dan 30 jaar geleden begonnen wij, de twee zussen Marleen en Katelijne Beernaert een antiekzaak te Antwerpen : De Zilveren Beer.

Wat als passie begon groeide uit tot een heuse winkel. Snuisterijen en voorwerpen die een ziel en een geschiedenis hebben, unieke stukken die het gevoel van een warme thuis uitstralen, daar gaan we voor.

Om de drie weken reizen we naar Engeland en Shotland op zoek naar oude voorwerpen die thuis horen in de collectie van onze antiekzaak, De Zilveren Beer.

Wij genoten beiden een opleiding in de oudheidkunde en kunstgeschiedenis aan de KULeuven en bouwden onze interesse verder uit. Katelijne gedurende meer dan tien jaar adjunct conservator bij de Musea van Brugge ,specialiseerde in restauratie van hout en porselein. Marleen als docent geschiedenis specialiseerde verder in zilver en papierrestauratie.

Graag delen wij onze kennis met u. In een van onze cursussen steekt u vast veel op over deze boeiende materie.

Adres: Turnhoutsebaan 232, 2970 Schilde
Telefoonnummer: 03 385 33 62
Stad: Schilde
Route: Turnhoutsebaan 232
Postcode: 2970


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Verfkerk De Verfkerk 104 meter Weeral goed geholpen geweest. Hun merk Mathys is echt heel goed. 2 lagen, perfecte de...
Recensies
Zeer vriendelijke mevrouw, vol goede raad en met veel tijd om een gezellig uurtje te babbelen.
Altijd leuke cadeautjes te vinden en super vriendelijke bediening!
Leuk emaillen bord gevonden voor in de mancave :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid