facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zesbunder

De Zesbunder
"In ons gezellig restaurant ondergebracht ik kleine oude hoeve kom je “lekker” tot rust . Waan je in het zuiden op ons mooi terras tussen de bloemen en de planten . Een bezoekje waard als je het ons vraagt !! De keuken is er eentje zonder poes-pas maar wel met enkel verse kwaliteitsvolle producten . You see what you get !!"
Adres: Schepen Beckersstraat 9 , Gingelom 3890, BE
Telefoonnummer: 011 88 77 50
Stad: Gingelom
Route: Schepen Beckersstraat 9
Postcode: 3890



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Velm, Elsartmolen menu, Restaurant Hannut, Brasserie Landen, Bistro Bij de Buren, Restaurant Gingelom, Zesbunder menu, De zesbunder valentijn
Recensies
Lekker eten, toffe bediening, jammer dat we een tafeltje helemaal in een hoekje aan het toilet kregen ookal hadden we gereserveerd.Eten: 5/5
We waren aangenaam verrast. We hebben wel een paar keren moeten bellen voor We konden reserveren het was altijd volzet. Altijd een goed teken. Personeel was super vriendelijk zoals het hoort. Ik had mosseltjes look room besteld. Heb ze nog niet op veel plaatsen gegeten dat ze zo lekker waren. Heel veel look en groenten. De vriendin had een filet pure wit blauw. Ze had saignant besteld deze was een maatje verder gebakken. We hadden hier niets over gezegt omdat het vlees nog extreem mals en super lekker was. Hier komen we zeker terug.
Top service! De zaak heeft een mooi terras. Bij mooi weer is het er heerlijk vertoeven. Als het druk is en het weer slaat plots om, kan het wel zijn dat er binnen onvoldoende plaats is voor iedereen. Op de placemat staat dit ook duidelijk vermeld. Ook buiten is alles COVID-19-proof. Ze hebben een mooi kaart en een suggestiemenu waar je kan kiezen uit 3 voorgerechten, 3 hoofdmenu's en 3 desserts. Prijs/kwaliteit een aanrader. Voor bierliefhebbers is het biertje 'FOURCHETTE' een aanrader bij het eten. Laat wel weten of je het zelf uitschenkt of niet. Met de werken aan de overkant van straat is een parking vinden niet altijd even gemakkelijk. Laat je hierdoor niet afschrikken. Zo groot is Gingelom-centrum nu ook weer niet.
Super malse mosselen vol van smaak met verse look bereid. Filet pur was sappig, mals en smaakvol. Dit was culinaire hoogstand. Zelden zo goed gegeten. Gratis vers hapje van de zaak. Vriendelijk personeel en snelle bediening. Rustig buiten gezeten op onderhouden en verzorgd terras. Wij komen terug!
Vriendelijk personeel Super lekeer mossels Mooie terrasjek
Lekker gegeten. Mooi interieur. Vriendelijke bedieningEten: 4/5
Altijd lekker, mooie omgeving en vriendelijke bediening.
Lekker gegeten vriendelijke bediening,met mooi weer kan je buiten eten of drinken
Gezellige omgeving en leuk terras om buiten te zitten. Het eten was echter niet bijzonder. Bakwijze steak was niet helemaal correct en bijgaand slaatje was een klein hoopje slappe rucola met 1 zongedroogd tomaatje. Goed zonder meer.
Mooi en gezellige plaats en vriendelijke uitbater. Maar als veganist of vegetariër is er weinig keuze. Ik zou een volwaardige vegetarische burger geven ipv een aardappel/groeten 'kroket'. Als ik een tip mag geven. De rest van mijn gezelschap was super enthousiast over hun vis gerecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid