facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zeekameel

De Zeekameel

Info

vakantieverblijfscentrum De Zeekameel Lombardsijde

Geschiedenis

Ons verblijf te Lombardsijde is gelegen op de rand van duin en polder en op een boogscheut van zee en strand (1,2 km) en de mooie Nieuwpoortse jachthaven (800 m).

Dit uitnodigend en eigentijds project met een moderne, eenvoudige inrichting biedt alle nodige comfort en dit aan heel interessante prijzen.

Verblijfscentrum De Zeekameel is toegankelijk voor iedereen en in het bijzonder voor scholen (zeeklassen, bezinningsdagen, vriendschapsdagen...), groepen (jeugdverenigingen, sportclubs, wielertoeristen en motoren, andersvaliden...).

Wij nodigen u dan ook uit voor een leuke, gezellige, culturele, sportieve, passieve of actieve vakantie door te brengen.

Adres: Lombardsijdelaan 235, 8434 Lombardsijde, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 058 24 13 19
Stad: Lombardsijde
Route: Lombardsijdelaan 235
Postcode: 8434



op zoek naar gerelateerd: Duindal Westende, De Zeekameel middelkerke, Lombardsijdelaan 235, Vakantieverblijf de zeekameel geplande evenementen, Zeeklassen verblijven
Recensies
Dik in orde zelfs in deze moeilijke tijden. Met alles rekening gehouden. Aanrader
Super verblijf, vooral met groepen maar wellicht ook individueel. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters...
Niet enkel als verblijf maar zeker als vergaderplaats voor mensen uit lombardsijde heeeeeel belangrijk. Dank je!
Kom er al jaren
Dit weekeinde heb ik daar de allerlekkerste groentenschotel ooit gegeten. Zelfs moelijke eters smikkelden ervan en lekten nadien hun vingers af!
Triestig ontbijt,bedden zelf moeten opmaken toen we toekwamen, stapelbed,geen handdoeken,zeep,enz... 120€ voor 1nacht? Geen stoel of tafel in de kamer!!!
Gewoon ronduit slecht er lag beschimmeld snoep onder het bed. En er lag een broodje in de kledingkast de kamer stonk ook en de tv werkte niet.
Ruim restaurant. Prijs kwaliteit redelijk duur. Op eerste verdieping en ruim buitenterras. Bij drukte lange wachttijden
Was een super leuke ervaring! ook vriendelijke mensen! Het eten werd goed verzorgd. Nette kamers. Proper verblijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid