facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Zee Wint

De Zee Wint

Info

Klassiek visrestaurant, waar kwaliteit en versheid eerst komen, met zicht op zee.

Geschiedenis

Klassiek visrestaurant, waar kwaliteit en versheid eerst komen, met zicht op zee.

Adres: Zeedijk 114a, 8400 Oostende
Telefoonnummer: 059446337
Stad: Ostend
Route: Zeedijk 114a
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Zeedijk Oostende
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delight Sushi & Bar Delight Sushi & Bar 2 km Heeeeerlijke verse sushi! Je krijgt meer dan waar voor je geld. Wij bestellen altijd ...
Recensies
6 sterren! Wij komen niet in Oostende zonder 'De Zee Wint' te bezoeken. Gelegen iets voorbij het thermae palace en de renbaan op 20 minuten wandelafstand van het stadscentrum, vlakbij parkeermogelijkheid en halte van de kusttram. Heerlijke Noordzeegerechten klaargemaakt met liefde en respect voor zowel het product als de regels van klassieke keuken. Het suggestiemenu is altijd super maar ook vaste waarden op de kaart zoals de 'tatjespap' en de roggevleugel zijn subliem. Naast het eten is ook de bediening buitengewoon: met evenveel vriendelijkheid als vakkennis en stijl ontvangt Maître en zeer getalenteerd sommelier Thomas alle gasten als koningen.
Uiterst vriendelijke bediening. Je voelt je hier écht welkom. Als wachtbordje een krachtige bisque, heerlijk. Daarna de roggevleugel in botersaus met kappertjes. Sorry geen foto meer mogelijk. ..alles is op ! Fantastisch lekker !!!
We hadden met de volledige familie hier gereserveerd voor het maandmenu. Vlotte en vriendelijke afspraken vanaf het eerste contact. Kleinschalig familiaal restaurant. Het eten was echt heel lekker, alles perfect en smaakvol bereid. De verschillende gangen waren heel mooi op elkaar afgestemd. De broodjes bij de soep en het tussengerecht waren ook buitengewoon lekker. De bediening was heel vriendelijk en na de maaltijd kwam de chef zich ook nog even voorstellen wat toch een teken is dat de chef terecht fier is op zijn werk. Een zaak die kwaliteit hoog in het vaandel voert.
Dit is de zaak van mn zoon en man, dus misschien ben ik niet zo onpartijdig . De zekerheden zijn hier dat de vis altijd vers is. Iedere dag wordt verse vis geleverd, meestal gebeurt het fileren en verdelen in de keuken zelf. De kok maakt eerlijke gerechten, niet met heel veel versieringen, maar correct. Ik persoonlijk zou de portie groenten wel wat groter willen zien, maar dat wordt niet gevolgd door vele klanten. Om verspilling te vermijden werden de porties groenten kleiner. Bijvragen mag natuurlijk altijd. Ook is de bediening in de zaal super, in mijn ogen een goede combinatie tussen vriendelijkheid en correctheid. Iedere klant wordt met enthousiasme en de nodige gereserveerdheid bediend. De sfeer is heel gezellig en de naam 'de zee wint'... daar kan over nagedacht worden.
Goede kwaliteit veel uit de streek rustige atmosfeer niet vol gestouwd of dezelfde tafel meermaals per avond gerouleerd top personeel.
Werkelijk de max. Bediening: super. Eten: Je komt er buiten met een bijzondere vorm van voldoening>meer als genoeg en erg lekker. Bedankt chef.
Uitzonderlijk vriendelijk onthaald in toch wel een van mijn nieuwe favoriete zaken aan de zeedijk! Niets aan te merken op de bediening en vooral het was er lekker eten!
Verse producten, lekker en niet duur
Rustig kleinschalig restaurant met mooi uitzicht op zee. Eten was zeer goed. Perfecte en vriendelijke bediening
Altijd lekker eten en vriendelijke bediening, jullie doen dat goed,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid