facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wok Sint Amands

De Wok Sint Amands

Info

Chinees Restaurant

Geschiedenis

- À la carte
- Vrijdagavond: Warm Buffet mogelijk (22€/persoon, kinderen t/m 12 10€/kind)
- Reservatie gewenst

Adres: Provincialeweg 7, 2890 Sint-Amands
Telefoonnummer: 052554701
Stad: Sint-Amands
Route: Provincialeweg 7
Postcode: 2890


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00
Woensdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Chinees Sint-Amands, De Wok Boortmeerbeek, Wok Chinees, menu de wok sint-amands, Chinees Puurs, Chinees restaurant Bornem, Chinees Buggenhout
Recensies
Als je geen Nederlands kunt kun je ook duidelijk geen bestelling aannemen. Verkeerd eten meegeven en de rijst waren ze vergeten. Het enige +punt het was wel lekker.
Heel slecht niet aan te raden!! Verstaan geen nederlands Eten was nog koud En pakken bestellingen verkeerd op Hebben heel weinig keuze Is een echte NO GO
Al een paar keer gaan lunchen. Voor weinig geld, veel en lekkere dagmenu, heeft ons enorm gesmaakt. Interieur kan wat opfrissing en opvrolijking gebruiken, maar heeft me zeker niet gestoord.
Doorsnee chinees, ni echt de beste waar ik ooit geweest ben...loempia moet ge uitwringen van het vet...wel vriendelijke mensen en het gaat er snel vooruitEten: 2/5
Eten is lekker maar vindt dat de man achter de toog wat vriendelijker mag zijn
Deze middag eventjes chinees afgehaald. De wachttijd bedroeg 20 minuten. Dit zegt vaak al veel over de kwaliteit van het eten. Op 20 minuten verschillende gerechten en soepen bereiden? Nee, dat kan niet vers bereid zijn. Ik had chinese haaienvinnen soep besteld. Klassieke bereiding met iets te veel dikkingsmiddel. Tot mijn ergernis een stukje plastic in de soep. Bah, mijn appeteit was er al aan. Toch nog aan de schotels begonnen maar niks speciaals. De babi pangang smakeloos en de bami veel te vettig. Een schotel was werkelijk zeer slecht. Kip smaakte helemaal nergens naar alsook de zoetzursaus. In tegenstelling tot elders hebben wij niets kunnen bewaren tot de volgende dag maar direct alles in de vuilbak waar dit soort voedsel thuis hoort. Hier zet ik GEEN voet meer binnen!
De eigenaar was erg onbeleefd. Hij heeft ons het verkeerde eten gegeven en toen zei hij dat wij het verkeerd hadden besteld, hoewel we het met het menu, nummer, én de naam van het gerecht voor zijn neus hadden besteld. Hij zei dat wij in fout waren en draaide zich om en deed verder met een andere bestelling. Ons zien ze niet meer terug.
Basis eten. Spinnenwebben aan het raam en paar vuile borden/schotels. Niet zo vriendelijk personeel. Wok is enkel in dd vorm van buffet op vrijdag. Ik had iets met curry besteld en het smaakte niet echt naar curry en toen ik extra currysaus vroeg was deze totaal anders dan deze van mijn bestelling, de portie extra was beter en smaakte naar curry. De bestelling werd niet direct opgenomen, bediening was niet snel ookal was het niet zo druk.
Eten was even koud als de bediening, je kunt beter bij de Lidl of de Aldi een bakje Chinees eten kopen. Het is echt de prijs niet waard. Wok is enkel op vrijdag en enkel via buffet. 1x is genoeg. Op 3 km aan het station in Buggenhout is het wel super lekker.
Chun la ribbetjes met Nasi. Gewoonweg top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid