facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Witte Zee

De Witte Zee

Info

Goede gelezen boeken (geen inkoop). Wenskaarten. And more to come.

De Witte Zee is open op vrijdag, zaterdag en zondag,
op feestdagen & tijdens schoolvakanties.



"Selectie nieuwe boeken.Gelezen boeken geen inkoop.Wenskaarten."
Adres: Wittenonnenstraat 49, 8400 Oostende
Stad: Ostend
Route: Wittenonnenstraat 49
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Boekhandel Oostende
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dagbladhandel Erwin Dagbladhandel Erwin 313 meter Je kan er een beetje vanalles kopen
Recensies
Een echte aanwinst voor Oostende. Literatuur van de bovenste plank en heel wat boeken die aan Oostende gerelateerd zijn. Echt een bezoek waard !
De Witte Zee is een grote meerwaarde in het leeslandschap van Oostende. De winkel wordt uitgebaat door een kleine zelfstandige en onderscheidt zich zo van de grote boekhandels. Het aanbod nieuwe en tweedehands boeken is beperkt, maar toch gevarieerd zodat er voor alle doelgroepen wel wat is. Hier vind je ook de mooiste en origineelste postkaartjes. Zeker een bezoekje waard!!
Super fijne boekenwinkel en eigenares.. een schat die we vonden op weg naar ons lunch in Oostende
Superleuke boekenwinkel met gevarieerd aanbod zowel nieuw als tweedehands...ook Franstalig, Engels...aanbod en bovenal leuke katten door het nog gezelliger maken om rond te neuzen.
Zeer boeiende geselecteerde boeken en kaartjes. En bovendien een warmhartelijke lieve vrouw om ons wegwijs te maken, mooie pakjes te maken....
Heel sympathieke zaak, boekhandel met liefde voor het vak en kennis van zaken.
Boekhandel de Witte Zee was oorspronkelijk een klein, leuk, gezellig boekenwinkeltje, dat een beetje verstopt was in de ingang van een garage in de Wittenonnenstraat... nu is deze winkel te vinden in een groter pand aan de Kursaal-Oosthelling. Het aanbod is vergroot maar het belangrijkste is dat dit een leuke en gezellige boekenwinkel is gebleven, altijd interessant om eens binnen te wandelen en te snuisteren tussen de verschillende boeken.
Zeer vriendelijke mevrouw met zeer goed advies en is op de hoogte van het cultureel leven in Oostende b.
Wat ik zoek vind ik daar Wat ik niet dacht te zoeken vind ik daar ook Wat wil je dan nog meer
Gezellige, literaire boekhandel met een gedreven en zeer vriendelijke boekhandelaar. Een zeer mooi aanbod en toffe, originele postkaarten. Dikke aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid